Reserveringssysteem

Gratis Reserveringsmodule voor je eigen website

Heb jij een eigen site voor je B&B? Zet dan de Gratis Reserveringmodule van Bedandbreakfast.nl erop! Zo hoef je niet te investeren in een duur reserveringssysteem en kunnen jouw sitebezoekers direct bij je reserveren. Bovendien profiteer je van meer aanvragen én een betere vindbaarheid.

Voordelen van de Gratis Reserveringsmodule

  • Meer reserveringsaanvragen, tot wel 25%!
  • Beter vindbaar op Bedandbreakfast.nl
  • Hogere positie in zoekmachines zoals Google en Bing
  • Tijdsbesparing dankzij de kalendersynchronisatie met Bedandbreakfast.nl
  • Meer en betere reviews

RESERVERINGSMODULE INSTALLEREN

Zo werkt het

Na de installatie in drie stappen toont de reserveringsmodule een aanvraagformulier met kalender op je website. De kalender is gekoppeld aan je beschikbaarheidskalender op Bedandbreakfast.nl. Alle boekingen via je eigen site komen automatisch in het systeem van Bedandbreakfast.nl. Bij een nieuwe reserveringsaanvraag via je eigen website ontvang je een e-mail. Je beheert de aanvragen en reserveringen via de eigenarenservice op Bedandbreakfast.nl.

reserveringssysteem

Optimaal gebruiksgemak voor sitebezoekers

De Gratis Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl is geschikt voor computer, tablet én mobiel. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak voor de bezoekers van je eigen website. Daarnaast is de reserveringstool beschikbaar in zes talen en aan te passen voor iedere huisstijl.

Meer reserveringen én beter vindbaar

Door de reserveringsmodule op Bedandbreakfast.nl te gebruiken word je beter gevonden. Je positie op Bedandbreakfast.nl en daarmee ook in zoekmachines zoals Google en Bing verbetert. Dit leidt tot meer reserveringsaanvragen. Probeer het zelf en laat het reserveringssysteem voor je werken!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter