Reserveringssysteem

Gratis Reserveringsmodule voor je eigen website

Heb jij een eigen site voor je B&B? Zet dan de Gratis Reserveringmodule van Bedandbreakfast.nl erop! Zo hoef je niet te investeren in een duur reserveringssysteem en kunnen jouw sitebezoekers direct bij je reserveren. Bovendien profiteer je van meer aanvragen én een betere vindbaarheid.

Voordelen van de Gratis Reserveringsmodule

 • Meer reserveringsaanvragen, tot wel 25%!
 • Beter vindbaar op Bedandbreakfast.nl
 • Hogere positie in zoekmachines zoals Google en Bing
 • Tijdsbesparing dankzij de kalendersynchronisatie met Bedandbreakfast.nl
 • Meer en betere reviews

RESERVERINGSMODULE INSTALLEREN

Zo werkt het

Na de installatie in drie stappen toont de reserveringsmodule een aanvraagformulier met kalender op je website. De kalender is gekoppeld aan je beschikbaarheidskalender op Bedandbreakfast.nl. Alle boekingen via je eigen site komen automatisch in het systeem van Bedandbreakfast.nl. Bij een nieuwe reserveringsaanvraag via je eigen website ontvang je een e-mail. Je beheert de aanvragen en reserveringen via de eigenarenservice op Bedandbreakfast.nl.

reserveringssysteem

Optimaal gebruiksgemak voor sitebezoekers

De Gratis Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl is geschikt voor computer, tablet én mobiel. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak voor de bezoekers van je eigen website. Daarnaast is de reserveringstool beschikbaar in zes talen en aan te passen voor iedere huisstijl.

Meer reserveringen én beter vindbaar

Door de reserveringsmodule op Bedandbreakfast.nl te gebruiken word je beter gevonden. Je positie op Bedandbreakfast.nl en daarmee ook in zoekmachines zoals Google en Bing verbetert. Dit leidt tot meer reserveringsaanvragen. Probeer het zelf en laat het reserveringssysteem voor je werken!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

4 Reacties

 • Beste Josjah,

  Na jaren zelf B&B’s boeken op BedAndBreakfast.nl zijn we voornemens later dit jaar een eigen B&B te starten. Daarbij willen we ons graag inschrijven bij BedAndBreakfast.nl dus ik zat alvast het een en ander na te lezen en heb een vraag over het reserveringssysteem: Is dit enkel het reserveren ? Of kan ik hier ook mijn facturen mee uitdraaien en koppelen aan mijn boekhoudsysteem ? Eventueel met een export/import of zo ?

  Met vriendelijke groet,
  Gerard Verbruggen

  • Hallo Gerard, bedankt voor je reactie. Wat leuk dat jullie een B&B gaan beginnen! Een collega van onze klantenservice neemt contact met je op om je hier wat meer over te vertellen. Fijne dag!

  • Dag Paolo,

   Leuk dat je zo enthousiast bent! Als je een vermelding hebt op Bedandbreakfast.nl, dan is het gebruik van de Reserveringsmodule op je eigen website inderdaad gratis.

Laat een reactie achter