Classificatie

Extra promotie voor classificatie-B&B’s

Classificatie homepage Bedandbreakfast.nl

Ben je classificatiedeelnemer, dan komt ook jouw B&B regelmatig voorbij op onze homepage.

Alle classificatie-B&B’s krijgen extra promotie op de homepage van Bedandbreakfast.nl. Onder het kopje ‘Geclassificeerde Bed & Breakfasts in Nederland: selectie van ons aanbod’ tonen we de B&B’s in wisselende volgorde.

In Nederland zijn 455 bed & breakfasts met een officiële classificatie. Zij zijn gecontroleerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en voldoen aan minimum-kwaliteitseisen. Het zijn vaak erg mooie accommodaties die worden gerund door betrokken eigenaren. Bedandbreakfast.nl toont deze bed and breakfasts daarom prominent. Bezoekers van Bedandbreakfast.nl kunnen specifiek zoeken naar geclassificeerde B&B’s en het zoekresultaat filteren op aantal tulpen.

Laat je classificatie-B&B nog meer opvallen
Classificatie-B&B’s vallen extra op in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl dankzij de roze tulpen die bij de accommodaties worden getoond. Ben je geclassificeerd en wil je dat jouw bed and breakfast nog meer opvalt? Zorg dan dat je een hoge positie hebt op Bedandbreakfast.nl. De snelste manier om dat voor elkaar te krijgen, is door foto’s toe te voegen. Zorg dat je het maximale aantal overzichtsfoto’s en kamerfoto’s op je presentatiepagina hebt staan: 18 overzichtsfoto’s en per kamer 4 kamerfoto’s.

Direct na het plaatsen van de foto’s stijgt je accommodatie in de lijst op Bedandbreakfast.nl. Je zult versteld staan van het resultaat!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

1 reactie

Laat een reactie achter