B&B starten

Bed and Breakfast starten: Volg je dromen!

B&B starten

Droom jij over het starten van een B&B? Populaire TV-programma’s zoals B&B Vol Liefde of Bed & Breakfast dragen bij aan de grote populariteit van B&B’s. Ga jij aan de slag met je droom? Zorg voor een goede voorbereiding en kom niet voor verrassingen te staan.

Waar moet ik beginnen?

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat het startpunt is voor het realiseren van jouw droom; een Bed and Breakfast starten. Je moet met verschillende zaken rekening houden. Zo moet je nagaan of er een vergunning nodig is en of je de B&B moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Naast deze praktische zaken is het ook goed om er vooraf bij stil te staan dat het runnen van een B&B een grote impact kan hebben op jouw huidige leven. Gasten betreden jouw erf en dit kan ervoor zorgen dat de mate van privacy die je nu ervaart, kan veranderen. Dit is vaak hartstikke leuk en gezellig, maar het is goed om hier vooraf op ingesteld te zijn.

B&B-startersgids

Om je op weg te helpen heeft Bedandbreakfast.nl een startersgids opgesteld. Deze gids staat boordevol informatie over wetgeving en belastingen, interessante marktcijfers en marketingtips. Ook de inspirerende interviews met andere B&B-eigenaren, bieden tal van praktische tips. Met deze startersinformatie wordt het realiseren van je droom een stuk makkelijker! Je bestelt de startersgids op onze website voor slechts €59,- inclusief BTW. De gids wordt uitgegeven als PDF. Na bestelling ontvang je hem in je mailbox.

Startersgids bestellen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Eelke Berkvens

Manager Customer Service bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter