Marktcijfers

Bed en breakfast starten in Friesland of Groningen? Nuttige cijfers

B&B in Friesland: Terherne Haven

Een van de ruim 220 prachtige Friese bed & breakfasts op Bedandbreakfast.nl: Terherne Haven in Terhorne.

Wil je een bed en breakfast in Friesland of Groningen starten of schrijf je een ondernemingsplan hiervoor? Dan is het rapport ‘Toerisme Monitor 2011’ voor jou van belang. Hierin staan veel statistieken en cijfers over toerisme in Noord-Nederland. Een samenvatting is gratis te downloaden.

Cijfers over toerisme 
In het rapport worden resultaten besproken van het inkomend toerisme in 2011 in Friesland en Groningen. Er zijn cijfers over overnachtingen, bestedingen, verblijfsrecreatie, watersport en toeristisch-recreatieve werkgelegenheid. Ook aan de weersomstandigheden in 2011 wordt de nodige aandacht besteed.

Download gratis uittreksel
Het rapport heet voluit: ‘Onderzoek naar de ontwikkeling van de toeristische sector in de provincies Fryslân en Groningen in het jaar 2011’. Een uitgebreide samenvatting kun je in PDF-vorm downloaden op de website van uitgever EFTI. Het volledige rapport is voor € 69,- te bestellen door een e-mail te sturen naar info@etfi.eu.

Bed & Breakfast startersgids
Voor praktische informatie over het starten van een bed & breakfast bestel je natuurlijk het ‘Handboek Bed & Breakfast‘ (2012) van Bed & Breakfast Nederland. Dit is de meest complete en actuele B&B-startersgids op de markt. De gids is als PDF-document te downloaden via Bedandbreakfast.nl/handboek.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter