Buitenlandse B&B's

Kroatië staat vol met unieke B&B’s: ontdek ze snel!

Op zoek naar een bijzonder vakantieadres in Kroatië? Laat je inspireren door Bedandbreakfast.eu en overnacht binnenkort bij een Kroatische B&B in de stad, aan de Adriatische kust of midden in de natuur!

Unieke B&B's in Kroatië

Heerlijk dineren aan het water in Kroatië.

Voor ieder wat wils!
Kroatië heeft voor ieder wat wils. Van zonnebaden op het strand en actief bezig zijn in de natuur, tot een heerlijk diner aan het water om de dag af te sluiten. De gastvrije bed en breakfast eigenaren van Kroatië delen graag hun beste tips met jou, zodat je een onvergetelijke vakantie zult beleven.

bed and breakfast Kroatië

Kroatië barst van de leuke B&B’s voor een fantastische vakantie met het hele gezin.

Overnachten bij Nederlanders aan de Adriatische zee
Ben je niet zo’n kei in de Engelse of Kroatische taal? Kies dan voor een verblijf bij Nederlanders in het buitenland en laat je verrassen door de beste tips van locals.

avontuurlijke vakantie

Tip: breng een bezoek aan Nationaal Park Plitvicemeren in het oosten van Kroatië.

Op avontuur bij de Plitvicemeren
B&B Huize Jannie bevindt zich op ongeveer 20 minuten lopen van Nationaal Park Plitvicemeren. Bewonder hier de vele watervallen en trek eropuit in de ruige natuur. ’s Avonds kom je weer helemaal tot rust bij Huize Jannie. Bovendien verzorgen de Nederlandse eigenaren van deze kindvriendelijke B&B, iedere ochtend een heerlijk ontbijt met verse streekproducten.

bed & breakfast Zagreb

Het operahuis in de hoofdstad Zagreb.

Zagreb is rijk aan kunst en cultuur!
Een must voor iedereen die in Kroatië op vakantie gaat: een bezoek aan Zagreb. De Kroatische hoofdstad heeft een centrale ligging en is rijk aan cultuurhistorische erfgoed. Neem vooral een kijkje bij de kerk van St. Marko en het bekende concertgebouw Vatroslav Lisinski.

Bed and breakfast boeken in Kroatië
Kroatië is een prachtig land en wacht op jou om ontdekt te worden, reis bijvoorbeeld af naar de steden Split, Zadar en Pula. Maar de eilanden Hvar, Korcula en Mljet mag je ook zeker niet missen. Voor een volledig overzicht van alle B&B’s in Kroatië kun je terecht op Bedandbreakfast.eu. Wil je vaker logeren bij Nederlanders in het zonnige Zuiden? Boek dan altijd een bed & breakfast gerund door Nederlanders in het buitenland. Boek zonder reserveringskosten je favoriete accommodatie en ga een memorabele vakantie tegemoet!

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

Laat een reactie achter