Inspirerende Bestemmingen

Logeren bij Nederlanders in het Buitenland

Bedandbreakfast.eu; Logeren bij Nederlanders in het Buitenland

Logeren bij Nederlanders in het buitenland is super leuk én praktisch. Tenslotte hoef je tijdens je verblijf geen rekening te houden met taalbarrières en weet je precies waar je aan toe bent. Ontdek snel de leukste B&B’s met Nederlandstalige eigenaren in het buitenland!

Vive la France

Frankrijk is sinds jaar en dag één van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Van de wijnvelden in de Elzas en de schitterende stranden aan de Côte d’Azur, tot de paarse lavendelvelden in de Provence… De verschillende regio’s bieden voor ieder wat wils! Ga logeren bij Nederlanders in Frankrijk en reserveer je verblijf bij hun chambres d’hôte of gîte.

Verrassend Duitsland

Als je gaat logeren bij Nederlanders in Duitsland, dan kun je rekenen op een verrassende vakantie. Ontdek bijvoorbeeld de wijngaarden in de Moezelstreek, bezoek idyllische dorpen met authentieke vakwerkhuizen of ga op ontdekkingsreis door Nationaal Park Bayerischer Wald. Dit land biedt tal van mooie fiets- en wandelroutes; perfect dus voor de actieve vakantieganger.

Prachtig Portugal

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met al het moois dat Portugal te bieden heeft? Ga dan logeren bij Nederlanders die in dit mooie land een B&B zijn gestart. Vanuit deze kleinschalige accommodaties ontdek je de mooiste stranden van de Algarve. Breng voor de afwisseling een bezoek aan één van de vele golfresorts of historische steden die het land rijk is.

Geliefd Italië

Of het nu gaat om een roadtrip door Toscane, een strandvakantie op Sardinië of een culturele break in de Cinque Terre: Italië is voor velen het ultieme vakantieland. Als je moeite hebt met het begrijpen van de Italiaanse taal, dan is het geen gek idee om te logeren bij Nederlanders in dit prachtige land. Zij geven je graag de beste tips voor een onvergetelijke vakantie.

Logeren bij Nederlanders in Spanje

Spanje is bij veel reizigers geliefd om het goede klimaat, de lekkere tapas en de prachtige stranden. Iedereen kent de Costa Brava en de Costa del Sol, maar in het binnenland zijn ook mooie en rustige plekken te vinden. Hier kun je uiteraard ook logeren bij Nederlanders die een B&B zijn begonnen op hun favoriete vakantiebestemming. Laat die glazen sangria maar komen!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter