Bed & Breakfast Nederland

Over Bedandbreakfast.nl

Een bed and breakfast is de leukste manier om een bestemming te leren kennen, vinden wij. Daarom willen we het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om een Bed and Breakfast te vinden en te boeken. Op Bedandbreakfast.nl brengen we B&B-eigenaren en bezoekers uit heel Nederland met elkaar in contact.

Bedandbreakfast.nl is opgericht in 1999 door Hanny Arens. Onder haar enthousiaste leiding groeide de website in korte tijd uit tot het grootste B&B-platform van Nederland. Achter Bedandbreakfast.nl staat een dynamisch team van online marketing- en IT-specialisten. Onze focus? Een website die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid met een kwalitatief hoogstaand Bed and Breakfast-aanbod. We zoeken dagelijks naar bijzondere accommodaties om het aanbod nog completer te maken. En we doen er alles aan om te zorgen dat jij eenvoudig en snel je ideale B&B kunt boeken, waar je ook naartoe gaat.

Het is elke keer weer een feest om naar een bed and breakfast te gaan. En dat willen we aan iedereen laten zien.

Op Bedandbreakfast.nl staan de mooiste B&B-adressen van Holland, op de meest bijzondere locaties. Niet alleen in de steden maar ook op het platteland. Of je nu houdt van levendigheid of liever de rust opzoekt, je vindt op Bedandbreakfast.nl altijd de Bed & Breakfast die je zoekt. Wat dacht je van een stadsappartement, een authentieke hoeve of B&B in een monumentaal pand? Of zou je wel eens een keer willen overnachten in een molen? Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een Bed and Breakfast te vinden dat bij je past.

Op Bedandbreakfast.nl kun je makkelijk zoeken in het brede aanbod. Gewoon vanachter je computer of onderweg op je mobiel of tablet. Tip: bekijk het aanbod van geclassificeerde B&B’s, je kunt ze herkennen aan de roze tulpen bij de vermeldingen. Een Bed and Breakfast kan 1 tot 5 tulpen hebben, van eenvoudig tot zeer luxe. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Zoek en vergelijk B&B’s op basis van tienduizenden reviews van gasten. Met behulp van de zoekfilters vind je snel de Bed and Breakfast die past bij je wensen. Dus zeg het maar: waar wil je heen?

Bed and Breakfast Boeken

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, ’s werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

6 Reacties

  • Mijn dochter heeft hier 2 nachten geslapen i.v.m. de examentraining havo op de universiteit. Een fijne plek, een hele lieve, zorgzame dame verzorgde een heerlijk ontbijtje en was erg belangstellend naar de belevenissen van mijn dochter. Voor herhaling vatbaar.

  • Goedemorgen, misschien kunt u mij verder helpen? Ik ben op zoek naar een (papieren) gastenboek voor mijn vriendin, zij gaat naar Ameland verhuizen en ik wil haar graag dit geven. T liefst met een strand/zee/vuurtoren enz voorkant. Ik kan namelijk alleen maar gastenboeken vinden voor huwelijken.
    Ik wacht uw reactie af.
    Met vriendelijke groet,
    A.r. Van der Zwaan

Laat een reactie achter