Televisie

Bed and Breakfast MAX 2024: deze B&B’s doen mee

Bedandbreakfast.nl; Bed and Breakfast MAX 2024: deze B&B’s doen mee

Ben je fan van Bed and Breakfast MAX 2024 en wil je graag bij de B&B’s uit je favoriete tv-programma overnachten? Dat kan! Maak snel kennis met de B&B-houders, bekijk de accommodaties online en reserveer direct je verblijf!

Aflevering 16 april 2024

Dit keer worden er drie B&B’s bezocht in Friesland! De logeerpartij gaat van start bij de geclassificeerde B&B van Anke en Chris. Bij Lyts Paradys overnachten de gasten in een boerderij uit 1924, waar de eigenaren vier luxe gastenverblijven aanbieden. Daarna is het de beurt aan Lies en Nico, hun B&B ligt op korte afstand van het IJsselmeer. De uitwisseling eindigt bij Ella in Mildam. Zij staat aan het roer van B&B De Middelste Dam, waar het eventjes lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan, want de kamers zijn zelfs voorzien van bedsteden.

Aflevering 9 april 2024

Bed and Breakfast MAX 2024 gaat deze keer van start in het Gelderse Dinxperlo, waar we kennismaken met Kim en Marco van Boerderijlogde Achterhoek. Hier hebben de gasten keuze uit twee vakantiehuisjes met eigen hot tub. De volgende dag ontvangen Sharynné en Peter hun medekandidaten bij Dinkelland Verblijf in Overijssel. De gasten overnachten in een authentieke villa uit 1911, dichtbij Landgoed Singraven. Verderop in de provincie runnen Rita en haar vriendin Sascha een wellness B&B, waar de laatste overnachting plaatsvindt.

Aflevering 2 april 2024

Deze week bevinden de B&B’s zich in Noord- en Zuid-Holland. Als eerst is het de beurt aan Maaike en Feico van B&B Suyder Cogge, waar de gasten overnachten in een opgeknapte stolpboerderij. De volgende dag reist het gezelschap richting de kust, waar Margriet en Koos aan het roer staan van B&B De Zandtaart. Tijdens het uitje maakt de groep kennis met de winterse kant van Egmond aan Zee. De aflevering eindigt op de logeerboot van Eelke en Mario in Rotterdam; hoe zullen de deelnemers reageren op deze bijzondere groepsaccommodatie?

Aflevering 19 maart 2024

De uitzending gaat van start bij Joys en Marco, die een voorliefde hebben voor rock ’n roll. Daarom runnen zij een groepsaccommodatie voor tourende bands en festivalbezoekers. Na een nachtje slapen in de stapelbedden, reist het gezelschap verder naar B&B Stipdonk van Karin en Ralf. Hier verblijven de gasten in een spiksplinternieuwe woonboerderij met diverse gastenkamers. Het uitje wordt georganiseerd op de nabijgelegen Lieropse Heide. Tot slot is het de beurt aan Yvonne en Hein van Het Atelier Huis. Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze inspirerende B&B in het teken van creativiteit.

Aflevering 12 maart 2024

De eerste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2024 gaat van start bij Boerderij Zonneveld. Hier maken we kennis met Linda en haar dochter Kim; zij laten met trots hun boerenbedrijf zien aan de andere B&B-houders. Na een nachtje slapen is het de beurt aan Debby en Willem. Dit jonge koppel runt een sprookjesachtige B&B in het Limburgse plaatsje Lomm. De uitzending wordt afgesloten in Wijk bij Duurstede, waar Laura en Michel een prachtige B&B runnen. Zij bieden vijf lodges aan mét een schitterend uitzicht op de vestingstad.

Bed and Breakfast MAX 2024

Dit jaar worden de afleveringen van Bed & Breakfast MAX op dinsdagavond uitgezonden. De opzet van het programma is gelukkig niet gewijzigd. Dat betekent dat we elke aflevering drie verschillende B&B-koppels volgen die elkaars accommodatie testen. Naast een kritische inspectie van elk gastenverblijf, wordt er uiteraard ook een uitje voor elkaar georganiseerd. Na iedere logeerpartij bepalen de koppels wat zij hun bezoek waard vinden. De B&B met het hoogste geldbedrag wordt tot winnaar van de week uitgeroepen.

Bed and Breakfast MAX 2024
Vanaf dinsdag 12 maart
20:30 uur | NPO1
Foto’s: Omroep MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter