Algemeen Televisie

Bed en Breakfast bij Omroep MAX: deelnemers aflevering 1

Een spiksplinternieuw seizoen van Bed en Breakfast op Omroep MAX gaat weer van start! Bedandbreakfast.nl zocht alvast uit welke plaatsen er precies worden bezocht en zet de deelnemende B&B’s uit de eerste aflevering van 2016 voor je op een rij!

Seizoen 5

De deelnemende B&B-houders van links naar rechts: Antje, Gulle, Anton, Gert, Hetty en Tieko. Foto: Omroep MAX

Aftrap Bed en Breakfast op Omroep MAX bij B&B Ottershof
Het nieuwe seizoen van Bed en Breakfast gaat van start in Dedemsvaart, een klein dorpje in Overijssel. Anton en Gert runnen hier met veel plezier hun bijzondere bed en breakfast; Gert zit namelijk volop in de paarden en rijdt op hoog niveau dressuurwedstrijden, overdag geeft hij les op het terrein bij de B&B. B&B-eigenaar Anton ken je mogelijk als zanger bij het feestduo de D!kdakkers, bekend van de grote hit “Cowboys en Indianen”. Hoe zullen de overige B&B-koppels reageren op hun verblijf bij deze BN’er?

Bed en Breakfast op Omroep MAX

Tuin van Antje en Gulle Bed & Breakfast, deelnemer uit de eerste aflevering van Bed en Breakfast op Omroep MAX.

Antje en Gulle Bed and Breakfast
De tweede locatie die de B&B-houders bezoeken ligt in de stad Groningen: Antje en Gulle Bed and Breakfast. Gastvrouw Antje is zelfstandig beeldend kunstenaar en haar atelier ligt onder het gastenverblijf. Hier organiseert zij verschillende workshops, waaronder houtdrukken. Uiteraard ontkomen de kandidaten niet aan een deelname en gaan ze creatief aan de slag.

Deelnemer Omroep MAX

Je voelt je als gast snel thuis in de woonkeuken van Hostellerie Het Riet.

Hostellerie Het Riet
Als laatst wordt het bed & breakfast van Hetty en Tieko bezocht. Hostellerie Het Riet is een mooie villa in Blauwestad, waar alles spik en span is. De eigenaren van deze B&B doen er alles aan om je als gast in de watten te leggen. Zo wordt naast het ontbijt, indien gewenst, ook de lunch en het diner geserveerd in de gezellige woonkeuken. Over haar deelname aan het programma vertelt Hetty: “Het was een feestje, we hebben zes dagen lang genoten! Er was totaal geen onderlinge strijd en het was een ervaring om nooit te vergeten”.

Bed & Breakfast van Omroep MAX wordt vrijdag 19 februari uitgezonden om 21:30 uur op NPO 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

3 Reacties

  • Het programma Bed and Breakfast bij omroep Max lijkt mij het slechtste wat de branche overkomt.
    Juist door de werkelijkheid geweld aan te doen schept zij verkeerde verwachtingen bij (toekomstige) gasten.
    Een B&B is in de eerste plaats een zakelijke dienstverlening. Het wordt in dit programma omgekat tot een ‘beleving’ die het verkeerde sentiment in de (Hollandse) mens wakker maakt nl. gierigheid en juist niét de nuchterheid. Dit format richt volgens mij veel schade aan in de B&B branche. Ik ben benieuwd naar praktijkervaringen die bestaande B&B’s op dit punt hebben of hebben gehad. Wij moeten nog starten, dus…

Laat een reactie achter