Algemeen Televisie

1,5 miljoen kijkers voor aflevering 1 Bed & Breakfast bij MAX

De eerste aflevering van Bed & Breakfast bij Max is goed bekeken; maar liefst 1,5 miljoen Nederlanders stemden afgelopen vrijdag om 21:30 uur hun televisie af op NPO 1. Dit blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 

Bed & Breakfast bij MAX

Omroep MAX weet veel kijkers te boeien met Bed & Breakfast

De diversiteit tussen de verschillende B&B’s spatte weer van het scherm af, zowel qua accommodaties als qua eigenaren. En laten we eerlijk wezen, die verschillen maken het ook tot een genot om naar te kijken. Want of je nu houdt van kunstzinnige activiteiten, paardrijden of een ultra-nette B&B; er zit voor iedereen wel iets leuks tussen. Uiteindelijk werd de B&B van Anton en Gert in het Overijsselse Dedemsvaart gekozen tot ‘Beste B&B’, zij ontvingen 105% van de kamerprijs. Het was een close call, aangezien Hostellerie Het Riet 104% van de kamerprijs ontving. De derde plaats in deze aflevering ging naar Antje en Gulle Bed and Breakfast in Groningen.

Uitzending Gemist
Heb je de eerste aflevering van Bed & Breakfast bij MAX nog niet gezien? Je kunt ‘m tot 20 maart 2016 terugkijken via Uitzending Gemist >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter