Marketing & Promotie

Betaalbare boxsprings en matrassen voor je bed & breakfast van De-Slaapfabriek

Boxspring van De-Slaapfabriek

Bij De-Slaapfabriek kun je online kiezen uit een groot assortiment boxsprings en matrassen voor je bed & breakfast. Direct geleverd vanuit de fabriek dus extra voordelig.

Een fijn verblijf in een B&B  staat of valt met een goed bed. De-Slaapfabriek biedt een uitgebreide collectie kwalitatief hoogwaardige boxsprings, matrassen, topdekmatrassen en aanverwante slaapartikelen. Via www.de-slaapfabriek.nl kun je de producten voordelig aan de bron aanschaffen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ideaal voor je bed & breakfast!

Bedden en matrassen via internet
Eigenaren Frank Schuitenmaker en René Sluis besloten in 2009 samen bedden te gaan verkopen via internet. “We zijn ondernemers die het net op een andere manier doen. Daarmee hebben we veel teweeggebracht in beddenland”, vertelt René. De-Slaapfabriek levert voornamelijk kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem, rechtstreeks uit de fabriek, met een korte levertijd en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo heb je al een complete 1-persoonsboxspringset vanaf € 249,-. “Wij bezorgen én monteren door heel Nederland en België.”

René Sluis en Frank Schultemaker van De-Slaapfabriek

René Sluis en Frank Schuitenmaker van De-Slaapfabriek.

Maatwerk voor lage prijs
De-Slaapfabriek verkoopt bedden zonder merk. “Het is een kwalitatief goed Nederlands product. De fabriek kan alles maken, klanten kunnen precies uitkiezen wat ze willen”, legt Frank uit. “Moet het hoofdbord vijf cm hoger? Is er een uitsparing nodig voor een stopcontact? Alles is mogelijk. We kunnen zelfs bedden leveren tot 2,44 meter.” Om er zeker van te zijn dat je het juiste matras kiest voor je B&B, kun je op de website gebruikmaken van handige filters om de maat en de hardheid van het matras te bepalen.

Bed en breakfast-markt
De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In vijf jaar tijd schaften B&B-eigenaren duizenden boxsprings en matrassen aan. René: “Ook Nederlandse ondernemers met een hotel of bed and breakfast in het buitenland komen bij ons terecht. Onze bedden staan inmiddels in België, Spanje, Italië, Frankrijk en Kenia. Omgekeerd proberen we onze zakelijke klanten nieuwe gasten te bezorgen door klanten naar hun B&B te sturen. Die wisselwerking maakt het leuk!” Bekijk het uitgebreide aanbod boxsprings, hoofdborden, lattenbodems en matrassen op www.de-slaapfabriek.nl.

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 2,8 miljoen gastenkamers en appartementen. Je vindt dus gegarandeerd een leuke accommodatie voor een heerlijk weekendje weg of een onvergetelijke vakantie. Je boekt via Bedandbreakfast.nl rechtstreeks bij de B&B-eigenaar en betaalt geen reserveringskosten.

1 reactie

  • Ik heb 2 keer zaken gedaan met deze firma en kan ze van harte aanbevelen. Enthousiaste jonge mannen met veel kennis, service en goede producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Laat een reactie achter