Marketing & Promotie

Zet je B&B in de Spotlights met Sfeervolle Foto’s

Bedandbreakfast.nl; Zet je B&B in de spotlights met goede foto's

Foto’s van een B&B kunnen een belangrijke rol spelen in de zoektocht naar de perfecte accommodatie. Mooie en sfeervolle foto’s zullen een potentiële gast sneller verleiden om te reserveren. Het laagseizoen is hét moment om hier aandacht aan te schenken!

Waarom foto’s zo belangrijk zijn

Het is geen geheim dat sfeervolle foto’s enorm belangrijk zijn om een product of dienst aan de man te brengen. Hoe belangrijk dit daadwerkelijk is, wordt echter nog wel eens onderschat. Uit onderzoek blijkt dat 67% van de online consumenten de kwaliteit van een productfoto zeer belangrijk vindt, en 63% vindt foto’s van een product of dienst zelfs belangrijker dan de tekstuele omschrijving ervan.

Kwaliteit

Kwalitatief goede foto’s zijn dus van belang om gasten te overtuigen van een bezoek aan jouw B&B. Kijk eens kritisch naar je huidige foto’s; zijn deze goed genoeg? Komt je B&B optimaal tot zijn recht op de foto’s, of kan dit nog beter? Het is goed om dit jezelf regelmatig af te vragen én dit te blijven verbeteren. Het aanbod van B&B’s, en daarmee de concurrentie, blijft groeien. Zorg dat jij hier met sfeervolle foto’s tussenuit springt!

Sfeer overbrengen

Laat de sfeer en kernwaarden die jij over wilt brengen met je B&B, ook op de foto’s terugkomen. Hecht je veel waarde aan een gastvrij ontvangst? Leg dan een leuk welkomstgebaar vast op de gevoelige plaat. Is jouw B&B uniek door de bijzondere ligging? Vergeet dan ook niet om luchtfoto’s van de B&B te maken, zodat gasten ook daadwerkelijk kunnen zien hoe mooi de B&B gelegen is. Dit spreekt direct tot de verbeelding. 

Wissel je foto’s per seizoen

Als je B&B het hele jaar open is, dan is het slim om je foto’s per seizoen te wisselen. Zo valt je B&B extra goed op in het zoekresultaat! Laat in het najaar bijvoorbeeld zien dat je flink uitpakt met kerstdecoratie, of toon een mooie foto van je B&B in de sneeuw. Vanaf januari gaan veel gasten al op zoek naar een verblijf voor de zomer, dit is dan ook hét moment om je winterse foto’s te vervangen voor zonnige plaatjes die in en rondom je B&B zijn gemaakt.

Professionele foto’s

Het kan best lastig zijn om zelf sfeervolle foto’s te maken die voldoen aan het hoge niveau dat je wil bereiken. Bij gebrek aan ervaring is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan zonder een goede strategie. Als je alles uit je online vermelding wilt halen, raden wij aan om foto’s te laten maken door een professionele fotograaf. Bedandbreakfast.nl werkt samen met een aantal fotografen met veel ervaring in de B&B-fotografie. Als klant kun je hiervan profiteren.

Professionele B&B-fotografie

Foto’s op Bedandbreakfast.nl 

Nadat de nieuwe foto’s van je B&B uitgekozen zijn, kun je ermee aan de slag. In de fotobibliotheek van Bedandbreakfast.nl kun je 80 foto’s uploaden. Hiervan kun je 18 algemene foto’s, en 4 foto’s per kamer, selecteren voor je presentatiepagina. Kies hiervoor de allermooiste foto’s, die jouw B&B zo mooi én realistisch mogelijk laten zien. Heb je hulp nodig bij het uploaden van de foto’s? Neem dan gerust contact met ons op!

Foto's uploaden

Ook interessant:

Over de auteur

Evi Heijmans

Brand Strategist bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter