Marketing & Promotie

Website voor je B&B via Bedandbreakfast.nl en Jimdo

Jimdo voorbeeld website

Zelf in een paar stappen een website maken: iedereen kan het!

Heb je nog geen eigen website voor je bed & breakfast? Bedandbreakfast.nl en Jimdo hebben de oplossing: een kant-en-klare website met reserveringstool. Je hebt een website voor je B&B in een paar stappen.

Zelf website voor je B&B maken
Jimdo is een webservice waarmee je eenvoudig een eigen website voor je bed en breakfast maakt. Het werkt eenvoudig: je hoeft niet te kunnen programmeren en je bent niet afhankelijk van een webdesigner. Met Jimdo heb je je website zelf in de hand. Zo kun je jouw bed & breakfast op internet presenteren zoals je zelf wilt. Bekijk voorbeeldwebsite >>

Reserveringstool 
Beschrijf bijvoorbeeld de kamers waar je gasten kunnen verblijven en zet mooie grote foto’s op je site. Handig: met een paar kliks voeg je de gratis reserveringstool van Bedandbreakfast.nl toe. Op die manier kunnen je gasten direct via je website een reserveringsaanvraag doen. Ook kun je eenvoudig een link naar je reviews op Bedandbreakfast.nl toevoegen.

reserveringstool bed & breakfast

Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl gratis op je eigen website.

Mobiele website
Een mobiele versie van je website is ook in het pakket inbegrepen. Je bent dus helemaal up-to-date en vindbaar voor bezoekers die met hun iPhone, iPad of ander mobiel toestel naar een B&B zoeken.

Uitsnede site Jimdo_imac2013_front
JimdoPro voor slechts € 108,- per jaar.
Er zijn meerdere Jimdo-pakketten beschikbaar. Het JimdoPro-pakket in samenwerking met Bedandbreakfast.nl bevat alles wat je nodig hebt voor een B&B-website:

 • Alle faciliteiten voor je eigen website
 • Een eigen domeinnaam: www.jouwnaam.nl en e-mail
 • Hosting van je website
 • Eenvoudige beheertool (content management systeem ofwel CMS)
 • Keuze uit vele designs
 • Bezoekersstatistieken
 • Geen reclame van Jimdo op je website
 • Goede instellingen voor zoekmachineoptimalisatie (jouw website optimaal vindbaar via Google)
 • Mogelijkheid de gratis reserveringstool van Bedandbreakfast.nl te plaatsen
 • Mogelijkheid om link naar reviews op Bedandbreakfast.nl te plaatsen.
 • Een snelle klantenservice
 • Kosten slechts € 108,- per jaar inclusief btw

Kies je voor ‘JimdoBusiness’ dan kun je bovendien meerdere domeinnamen gebruiken. Ook bevat dit pakket goede mogelijkheden voor een webshop en je profiteert van een extra snelle klantenservice.


Test Jimdo gratis uit
Begin meteen met het maken van je website! Ga naar de eigenarenservice van Bedandbreakfast.nl en test of jouw webadres nog vrij is. Je kunt Jimdo dertig dagen lang gratis uitproberen. Naar de aanbieding >>

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

4 Reacties

 • Ik zou graag onze website willen vernieuwen. Kan ik ook alleen voor het ontwerp en bouw gebruikmaken van Jimdo? (dus geen hosting etc. maar wel gebruik maken van cms.)
  Geen koppeling met kalender, evt. wel link naar reviews. Wat zijn dan de eenmalige kosten?

  • Een website maken met Jimdo is natuurlijk mogelijk, maar je kunt die niet exporteren. Een Jimdo-website wordt altijd door Jimdo zelf gehost en de hostingkosten zijn in de prijs inbegrepen. Ter verduidelijking: bij Jimdo werk je met een website die meteen online is en dus niet geüpload hoeft te worden naar een hoster. Het CMS-programma is meteen verbonden met de hosting en is dus niet los te gebruiken.

 • We hebben inmiddels een domeinnaam geclaimd, maar begrijp ik nou goed, dat je via deze site een domeinnaam met Jimbo erin krijgt? En het reserveringssysteem, is dat een systeem los van de sit e van Bedandbreakfast.nl of is het iets wat wordt doorgelinkt? Verder ziet het er goed uit!

 • Een mooi pakket, maar krijg je dan voor de huurprijs ook jaarlijks alle nieuwste recente updates, want uiteindelijk ben je geen eigenaar van je eigen site.

Laat een reactie achter