Classificatie

5 redenen om je bed en breakfast te laten classificeren

Waarom zou jij je bed en breakfast laten classificeren? Uiteraard doe je dit om je B&B te onderscheiden van de rest, maar er is meer… Hierbij vijf goede redenen om je accommodatie aan te melden voor het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie!

Bed en Breakfasts met kwaliteitskeurmerk

Deze schitterende design-B&B met kwaliteitstulpen vind je in het Brabantse dorp Heeze. 

1. Deelname aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie houd je scherp
Mystery guests van Stichting Bed & Breakfast Nederland brengen periodiek een bezoek aan je B&B, zij controleren jouw accommodatie aan de hand van een objectief meetbare normenlijst. De puntjes op de i kunnen het verschil maken bij het (her)indelen van een B&B in een bepaalde tulpencategorie; een extra stimulans om scherp te blijven én om professionele feedback van de stichting te ontvangen.

2. B&B-bezoekers kunnen jouw B&B gemakkelijk vinden
Zodra de stichting een aantal tulpen heeft toegekend aan jouw B&B, worden deze zichtbaar bij je vermelding op Bedandbreakfast.nl. Met één blik krijgen B&B-bezoekers een betrouwbare indicatie van het kwaliteitsniveau en de service die jij aanbiedt. Extra handig: sitebezoekers kunnen eenvoudig filteren op het aantal tulpen, zodat je B&B nóg makkelijker te vinden is.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Mooie foto’s van tulpen-B&B’s worden willekeurig geselecteerd en bewerkt voor een classificatie-vermelding op onder meer Facebook en Twitter.

3. Geclassificeerde B&B’s krijgen extra aandacht
Geclassificeerde B&B’s krijgen een prominente plaats op de homepage van Bedandbreakfast.nl. Hierdoor kunnen sitebezoekers direct doorklikken naar de presentatiepagina van de betreffende tulpen-B&B. Perfect toch? Daarnaast worden gecertificeerde bed and breakfasts extra mooi uitgelicht in nieuwsbrieven en op sociale media zoals Facebook en Twitter.

4. Je bed & breakfast straalt kwaliteit, vertrouwen en herkenbaarheid uit
Geclassificeerde B&B’s krijgen een officieel certificaat toegestuurd en de herkenbare classificatie-vlag; hét kwaliteitsbewijs van bed and breakfasts in Nederland. Daarnaast is het mogelijk om een emaillen classificatie-schild te bestellen, die je bij de ingang van je B&B kunt bevestigen. Op die manier straalt je B&B offline ook kwaliteit, vertrouwen en herkenbaarheid uit. En daar mag je natuurlijk trots op zijn.

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Tala Lodge is in 2015 uitgeroepen tot “Beste B&B van Nederland”, wellicht wint jouw B&B deze eretitel in de toekomst.

5. Jouw B&B maakt ieder jaar kans op de titel “Beste B&B van Nederland”
Deelnemers van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie doen automatisch mee aan de jaarlijkse verkiezing “Beste B&B van Nederland”. Op basis van een puntensysteem én de reviews van B&B-gasten, wordt er in iedere tulpen-categorie een aantal eretitels uitgereikt. Extra feestelijk is de uitreiking in de 5-tulpencategorie, compleet met champagne en taart!

AANMELDEN CLASSIFICATIE

Meld je B&B aan voor kwaliteitstulpen
Overtuigd? Lees dan snel de complete werkwijze en meld je B&B direct aan. Vanaf € 45,- per jaar ben je al deelnemer van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en profiteer je van alle bovenstaande voordelen! Naar Bedandbreakfastclassificatie.nl >>

Bezoek je graag de mooiste B&B’s? Lees de bezoekersversie van dit artikel >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Elk Bed and Breakfast dat deelneemt aan het classificatiesysteem wordt periodiek bezocht en gecontroleerd door een Mystery Guest van de stichting. Aan de hand van het bezoek en een objectieve normenlijst volgt de indeling in één van de volgende tulpencategorieën:

1 tulp I 2 tulpen I 3 tulpen I 4 tulpen I 5 tulpen

Een Bed and Breakfast kan dus 1 tot 5 tulpen hebben: van eenvoudig tot zeer luxe. In welke categorie valt jouw B&B? Ontdek het op Bedandbreakfastclassificatie.nl!

Laat een reactie achter