Algemeen Televisie

Aflevering 2 Bed and Breakfast op MAX – Uitzending gemist

MAX

Bed and Breakfast op MAX blijft scoren; ongeveer 1,3 miljoen mensen volgden afgelopen vrijdag de logeerpartijen van de drie B&B-koppels.

Afgelopen vrijdag waren er weer drie totaal verschillende B&B’s te zien in Bed and Breakfast op MAX. Van landelijke luxe en een enorm tuinencomplex, tot letterlijke creatieve chaos. Uiteindelijk wisten Ingrid en Anton van B&B De Tuinkamer Sela uit Appelscha er met de winst vandoor te gaan.

Competitief
Anton en Ingrid wisten 107% van de vraagprijs voor hun accommodatie te behalen, daarmee versloegen zij Bed en Breakfast Rijsterbosch uit Rijs (97%) en B&B Creatieve Chaos uit Stadskanaal (91%). “Ik heb eerder laten weten dat ik eigenlijk niet zo competitief ben, maar als je dan toch wint is het erg leuk”, vertelt Anton trots in de uitzending. Bedandbreakfast.nl sprak eerder met zijn vrouw Ingrid, lees het hele interview met B&B De Tuinkamer Sela.

Miljoenenpubliek voor Bed and Breakfast op MAX
Ook de tweede aflevering van Bed and Breakfast op MAX scoorde weer goed; ongeveer 1,3 miljoen Nederlanders volgden de logeerpartijen van de B&B-koppels afgelopen vrijdag. Daarmee staat de serie op de zesde plaats in de dag top 25 van best bekeken programma’s, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Behoor jij niet tot het miljoenenpubliek, maar ben je wel nieuwsgierig naar de volledige aflevering? Je kunt ‘m terugkijken via de website van Uitzending Gemist.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter