Classificatie

B&B promoten door classificatie met tulpen: meld je ook aan!

Jouw bed & breakfast staat voor kwaliteit en dat wil je promoten. Laat zien dat gasten vol vertrouwen bij je B&B kunnen reserveren en meld je aan bij de Bed & Breakfast Classificatie.

Na je aanmelding wordt jouw bed and breakfast officieel geclassificeerd. Je ontvangt één tot vijf kwaliteitstulpen en de herkenbare B&B vlag. Krachtige promotie en voor gasten een teken van betrouwbaarheid: deze B&B biedt gecontroleerde kwaliteit.

Tulpen tonen kwaliteit van je bed & breakfast
De Nederlandse Bed & Breakfast Classficatie promoot de kwaliteit van je bed en breakfast door middel van het herkenbare roze tulplogo. Een B&B kan één tot vijf tulpen verdienen. Ieder geclassificeerd bed & breakfast voldoet aan minimale kwaliteitseisen; het aantal tulpen geeft de mate van comfort en service aan. Op die manier vinden bezoekers eenvoudig hun ideale bed & breakfast en zijn ze zeker van een goede kwaliteit.

B&B tulp is bewijs van kwaliteit

De roze tulp van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is een sterke promotie-tool.

Sterke B&B marketingtool
Met behulp van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie kun je jouw B&B sterk promoten in de markt. Gasten zullen eerder voor jouw bed & breakfast kiezen wanneer je een classificatiekeurmerk hebt. Je geeft ze als het ware een reden om uit het grote aanbod (ruim 5.500 bed & breakfasts in Nederland) te kiezen voor jouw bed & breakfast! Als classificatiedeelnemer onderscheid je je effectief van de concurrentie:

Bed & Breakfast Classificatie

B&B-vlag: teken van kwaliteit.

  • Je ontvangt de herkenbare bed & breakfast-vlag. Hét bewijs dat je bed and breakfast officieel is gecertificeerd en voldoet aan de basiskwaliteitsnormen voor B&B’s.
  • Het aantal kwaliteitstulpen van je B&B wordt getoond in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl. Hiermee onderscheidt je B&B zich in één oogopslag van de concurrentie.
  • De tulpen leveren extra reserveringen op: veel mensen zoeken op Bedandbreakfast.nl specifiek naar geclassificeerde B&Bs en sorteren op het aantal tulpen.
  • Je kunt de tulpen van je B&B promoten op je eigen website en in je promotieemateriaal.
  • Als classificatiedeelnemer maak je ieder jaar automatisch kans op een award in de prestigieuze ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’-verkiezing.

Promotie via B&B classificatiesysteem
Wil je ook deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en je bed and breakfast promoten met tulpen? In een paar eenvoudige stappen heb je al een voorlopige classificatie met grijze tulpen. Je krijgt vervolgens bezoek van een mystery guest die jouw B&B controleert aan de hand van veiligheids-, comfort- en hygiënenormen. De officiële classificatie met roze tulpen wordt vastgesteld door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Meld je vandaag nog aan >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter