Algemeen

B&B tips voor de leukste Europese steden!

Monique van de Sande is de winnares van de ‘Blogtrippers’-wedstrijd van Eindhoven Airport en Bedandbreakfast.eu. Zij reisde twee weken lang af naar de leukste Europese steden om vervolgens haar ervaringen met jullie te delen. Benieuwd naar haar tips & avonturen?

Bed en breakfast Boedapest

Bed & breakfast in Athene
Monique vloog voor drie dagen naar het authentieke Athene en ging hier op zoek naar de leukste plekjes en bezienswaardigheden van deze bruisende hoofdstad van Griekenland. Wat te doen wanneer je verblijft in Athene? Hier volgen de beste tips van Monique:

Tip 1: boek een kamer in een funky B&B Alice Inn in de wijk Plaka.
Tip 2: struin over de vlooienmarkt en vind fantastische items!
Tip 3: laat je verrassen door mooie en minder mooie street art.

Bekijk de video en doe inspiratie op voor jouw verblijf in Athene.

Bezoek een B&B in Boedapest
Tijdens haar verblijf in Boedapest overnachtte Monique in een prachtige accommodatie, namelijk: Mono Apartments. Gedurende haar trip raakte ze geïnspireerd door de rijke badhuiscultuur. Daarom stelde ze in haar video een ‘Budapest badhuis top 3’ samen. Benieuwd naar de favoriete badhuizen van Monique? Bekijk de video!

Bed en breakfast in Porto
Bijzondere winkeltjes, voetbal, port en een prachtig strand sieren de verrassend veelzijdige stad Porto. In haar vlog over Porto laat Monique zien welke bezienswaardigheden je niet mag missen tijdens een citytrip in deze Portugese stad. Ook showt ze je de prachtig gelegen B&B Look at me.

Naast de hierboven genoemde Europese steden bracht Monique ook een bezoek aan Londen, Kopenhagen en Turijn. De leukste weetjes, tips en bezienswaardigheden van deze steden zijn verwerkt in verschillende vlogs. Deze zijn te vinden op het Youtube-kanaal van Monique.

Bed and breakfast citytrip
Combineer een bezoek aan de leukste Europese steden met bovenstaande tips en verblijf in een bed & breakfast voor een gave citytrip!

Over de auteur

Inge Daniëls

Marketing & Webcare Medewerker bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot augustus 2019.

Laat een reactie achter