Algemeen

Ga voor een design boomstam-B&B

B&B Boomstamhuisje

Weer eens wat anders: een B&B in een boomstamhuisje.

Je weet dat iets ‘hot’ is, als ontwerpers er hun naam aan verbinden. Op de B&B Expo in Brussel maakten we kennis met de ‘Design B&B’. Een houten vakantiehuisje ontworpen door Piet Hein Eek, bekend van zijn sloophouten meubilair. 

Het vakantiehuisje is een rechthoekig blokje opgebouwd uit tientallen ronde boomstammen. “De bekende ontwerper Piet Hein Eek heeft in het verleden dit boomstamhuisje ontworpen. Het is eigenlijk een uitver­groot model van zijn boomstamkast”, aldus het bedrijf dat de huisjes in eigen beheer uitvoert.

B&B huisje 2

Het boomstamhuisje met gesloten ramen.

Modulaire opbouw
De boomstamhuisjes zijn duurzaam en op iedere plek neer te zetten. Je kunt ze eenvoudig uitbouwen. Wil je helemaal in stijl blijven, dan bestel je er één compleet met sanitair, keuken, douche en origineel Piet Hein Eek-meubilair. “De perfecte manier om een bed & breakfast te beginnen of uit te breiden!”, vinden de producenten.

Je moet er wel wat voor over hebben, prijzen (indicatie) zijn vanaf € 35.000,-. Voor meer informatie kun je bellen met de heer De Witte: 06-81664897. Of stuur een e-mail naar: alex@alexdewitte.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter