Bedrijfsvoering

Bed and Breakfast Verzekering: ruime dekking en scherpe premie

Bedandbreakfast.nl; Bed and Breakfast Verzekering: uitgebreide dekking en scherpe premie

Bij Bedandbreakfast.nl krijgen we dikwijls vragen van B&B-eigenaren over verzekeringen. Heb je bijvoorbeeld een speciale Bed and Breakfast verzekering nodig als je niet bij de KvK staat inschreven? En maakt het verschil of het gastenverblijf in je woning is gesitueerd of in een bijgebouw?

Wanneer heb je een B&B verzekering nodig?

Je B&B is een belangrijke bron van inkomsten. In de praktijk blijkt het lastig om een (particulier) Bed and Breakfast te verzekeren vanwege het grotere risico op schade door brand, inbraak en vandalisme. Een particuliere verzekering dekt niet de risico’s van schade van je zakelijke B&B activiteit. Zonder goede verzekeringen draai je zelf op voor de financiële gevolgen.

Heb ik een Bed and Breakfast verzekering nodig als ik niet sta ingeschreven bij de KvK?

Ondanks dat je voor de KvK geen ondernemer bent, ziet een verzekeraar dit anders. Het uitvoeren van een B&B ziet een verzekeraar als zakelijk handelen. Wat betreft aansprakelijkheid (of andere verzekeringen) val je daarom niet onder je particuliere verzekeringen. Je hebt dus inderdaad een specifieke verzekering nodig.

Ik heb mijn B&B in huis. Volstaat mijn eigen inboedelverzekering?

Wat betreft inboedel valt de inventaris van je Bed and Breakfast niet onder de particuliere inboedel. De inboedel kan niet onder de particuliere dekking vallen, omdat het risico op schade groter is op inventaris van de B&B. De tarieven, eigen risico’s en dekkingen van particuliere verzekeringen verschillen ten opzichte van een zakelijke inventaris/goederenverzekering. Wat betreft de opstalverzekering ligt dit anders.

Volstaat mijn eigen opstalverzekering?

De meeste verzekeraars accepteren het niet dat je een B&B voert in je woning. Bij Klaverblad Verzekeringen wordt dit wel geaccepteerd. Het ligt er wel aan of het onder de particuliere dekking valt (afhankelijk van het aantal kamers) of dat het risico zakelijk dient te worden verzekerd. Dit wordt uitvoerig met Floris’Hand besproken. Bovendien verzekert de B&B polis een onbeperkt aantal verhuurdagen. En dat is uniek in Nederland.

Speciale Bed and Breakfast polis via Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl heeft in samenwerking met Klaverblad Verzekeringen en Floris’Hand een Bed and Breakfast verzekering ontwikkeld met een dekking en premie dat geheel is afgestemd op jouw B&B. De polis is uniek in Nederland en speciaal voor B&B-eigenaren die hun opstal- en inboedelverzekering dekkend willen maken voor hun accommodatie. Zo kun je dus alle benodigde verzekeringen bij één verzekeraar onderbrengen en verzeker je je B&B tegen bijvoorbeeld schade, diefstal en claims van gasten.

Aantrekkelijke korting op je verzekeringen

Het collectief ‘Verzekeringspakket B&B’ is er exclusief voor abonnees van Bedandbreakfast.nl. Binnen het Verzekeringspakket B&B kun je tegen een aantrekkelijke premie eenvoudig de volgende verzekeringen afsluiten:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inventarisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

Aanvullend zijn er nog vele mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere risico’s.

Voordelen ‘Verzekeringspakket B&B’

  • Op maat gemaakt verzekeringspakket
  • Uitgebreide dekking (inventaris mee te verzekeringen op de inboedelverzekering)
  • Aantrekkelijke premie
  • Eenvoudig uit te breiden met andere verzekeringen

Voordeel via Bedandbreakfast.nl

Heb je een vermelding op Bedandbreakfast.nl en ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen die het collectief ‘Verzekeringspakket B&B’ je biedt? Alle informatie en een aanvraagformulier vind je in de eigenarenservice bij de Abonneevoordelen. Meer informatie over de B&B-verzekering vind je via de onderstaande button of neem telefonisch contact op met Floris’Hand via 0162-372237, zij helpen je graag!

Informatie Bed and Breakfast Verzekering

Deel dit artikel:

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

Laat een reactie achter