Algemeen

Bed and breakfasts profiteren van mooie weer in Nederland

B&B aan de kust

Nederlanders boeken deze dagen massaal een last minute in een bed en breakfast.

Het mooie weer zorgt voor een piek op Bedandbreakfast.nl, de grootste website voor bed & breakfasts in Nederland. De meeste reserveringsaanvragen zijn last minute: voor komend weekend of het resterende deel van de bouwvakanties tot 19 augustus. Vooral de B&B’s aan de Noordzeekust zijn populair.

Last minute reserveringen
Veel Nederlanders besluiten last minute om een B&B te boeken. Van de reserveringsaanvragen die donderdagavond 18 juni 2013 zijn gedaan, is 90% een aanvraag voor de periode tot 19 augustus, wanneer de bouwvakanties in Nederland aflopen. Opvallend: bijna 50% procent van de reserveringsaanvragen is voor komend weekend inclusief de maandag, wanneer er tropische temperaturen worden voorspeld.

Bed & breakfast aan de kust
Vooral de B&B’s aan de Noordzeekust zijn gewild, blijkt uit statistieken van Bedandbreakfast.nl. Van de meestgeboekte B&B’s op Bedandbreakfast.nl van de afgelopen week, ligt het merendeel aan de kust. Dit is de top-vijf van populaire strandbestemmingen deze week: Oostkapelle, Egmond aan Zee, Noordwijk aan Zee, Renesse, Dishoek.

Met het mooie weer in het vooruitzicht verwacht Bedandbreakfast.nl dat de piek de komende tijd aanhoudt. Bekijk bed en breakfasts aan de kust >>

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter