Classificatie

Bed & breakfast krijgt vijf tulpen en komt op de voorpagina

Courant_bed_breakfast_klein
Dat is nog eens mooie publiciteit! Bed & Breakfast La vie en rose in Grootschermer is deze week bezocht door een mystery guest en beloond met vijf kwaliteitstulpen. De Alkmaarsche Courant vond het mooi nieuws en plaatste een artikel erover prominent op de voorpagina! Op de foto zie je eigenaresse Alda Rozeboom met de B&B-vlag die wordt uitgereikt aan alle geclassificeerde bed & breakfasts. In het artikel ook nog aandacht voor de andere vijf-tulpen-B&B’s in de regio.

Meld je ook aan bij het classificatiesysteem
Vind jij dat jouw B&B ook tulpen verdient, meld je dan aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en maak je kwaliteit zichtbaar! Lees hieronder het volledige artikel over de vijf tulpen van bed & breakfast La vie en rose.

Artikel ‘Vijf tulpen en een vlag’, Alkmaarsche Courant, 12 september 2013

artikel_bed_breakfast_vlag

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter