Algemeen

Bed & breakfast schenkt 50% opbrengst aan goed doel

Vintage Guesthouse Scheveningen

Bij Vintage Guesthouse in Scheveningen heb je een verdieping in een prachtig herenhuis voor jezelf.

Ieder bed & breakfast op Bedandbreakfast.nl heeft zijn eigen, bijzondere verhaal. Het verhaal van Vintage Guesthouse in Scheveningen vinden wij zo hartverwarmend, dat we het graag met je delen. Want eigenaren Albert en Janneke schenken maar liefst de helft van de opbrengst van hun B&B aan de goede doelen IJM en Medair.

Slavernij en kinderprostitutie
IJM pakt slavernij en kinderprostitutie structureel aan in landen waar deze misstanden op grote schaal voorkomen. Albert heeft vorig jaar het werk van IJM in Mumbai en Chennai van dichtbij meegemaakt tijdens een reis naar India. “Deze ervaring heeft grote indruk op mij gemaakt. Na deze reis was ‘nietsdoen’ voor mij eigenlijk geen optie meer.”

B&B Vintage Guesthouse

Bed & breakfast-eigenaren Janneke en Albert: “We vinden het belangrijk oog te hebben voor de wereld om ons heen.”

Bed and breakfast met een hart
De internationale hulporganisatie Medair biedt noodhulp op het gebied van water, sanitatie en gezondheidszorg. Janneke heeft in het verleden voor Medair in Noord-Soedan gewerkt. Albert: “Zij is een echte idealist, ik ben meer de zakelijke van het stel. Wij vinden het echter beide belangrijk om betrokken te zijn bij mensen en oog te hebben voor de wereld om ons heen. Zo is de gedachte van een ‘B&B met een hart’ ontstaan.”

Het koppel doneert vijftig procent van de opbrengsten van hun bed en breakfast aan IJM en Medair. “Door onze B&B te linken aan IJM en Medair, kunnen wij op een creatieve maar ook zakelijk gezonde manier bijdragen aan het werk van deze organisaties.”

Verblijf in Vintage Guesthouse
Een bed & breakfast met een hart: wat een prachtig en genereus initiatief! Niet alleen heb je er als gast een verdieping in een stijlvol herenhuis voor jezelf alleen, je helpt daarnaast een goed doel. Wil je verblijven bij Vintage Guesthouse in Scheveningen? Bekijk deze B&B op Bedandbreakfast.nl en boek rechtstreeks bij de eigenaren, zonder reserveringskosten.

 

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter