Algemeen Televisie

Bed en Breakfast de Kistemaker op tv bij RTL4

RTL

Bed & Breakfast de Kistemaker is woensdag 25 maart om 13.30 uur te zien in het RTL4-programma ‘Hallo Holland’.

Frank Schotel en John van Dijk van Bed en Breakfast de Kistemaker in Barchem werden door de programmamakers van RTL4-programma ‘Hallo Holland’ benaderd om hun B&B op tv te promoten. Woensdagmiddag is het zover: in een speciale Achterhoek-aflevering spat deze bijzondere accommodatie van het beeldscherm! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan vast binnen bij deze B&B via Bedandbreakfast.nl.

tv-programma

Het strakke stucwerk in combinatie met de oude elementen zorgt voor een sfeervol geheel.

Dromen waarmaken
In 2006 besloten Frank en John dat het roer om moest. Ze verruilden het drukke bestaan om hun dromen waar te maken. Sinds 2009 zijn zij de trotse eigenaren van Bed & Breakfast de Kistemaker in de Achterhoek, waar hun gasten heerlijk tot rust kunnen komen.

RTL

Uit de professionele keuken komen ’s avonds de mooiste gerechten waarbij zoveel mogelijk streek- en seizoensproducten worden gebruikt.

Bed & Breakfast & Diner
Naast een heerlijke nachtrust en een uitgebreid ontbijt kun je bij B&B de Kistemaker ’s avonds ook genieten van een meer-gangendiner. Dankzij de achtergrond van Frank als chef-kok hoef je in principe het bed & breakfast niet meer uit, ideaal!

RTL 4

“Ver weg op vakantie is helemaal niet nodig, in Nederland is genoeg moois en interessants te vinden!”, aldus John en Frank.

Boek een verblijf bij B&B de Kistemaker
Wil je meer zien van deze B&B? Kijk dan woensdag 25 maart om 13.30 uur naar ‘Hallo Holland’ op RTL4, of reserveer gelijk een verblijf bij B&B de Kistemaker. Via Bedandbreakfast.nl boek je direct bij de Frank en John, zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter