Algemeen Televisie

Bed en Breakfast Omroep MAX: deelnemers aflevering 6

Als je benieuwd bent naar de allernieuwste aflevering van Bed en Breakfast bij Omroep MAX, lees dan snel verder. Bedandbreakfast.nl licht namelijk graag weer een tipje van de sluier op en introduceert de deelnemende B&B’s!

max bed and breakfast

B&B Le Rêve Maastricht is gevestigd in een historisch pand, waarbij er een mooie match is gemaakt tussen oud en nieuw.

Bed en Breakfast Omroep MAX in Limburg
Leuk: de zesde aflevering van Bed & Breakfast bij MAX is volledig opgenomen in Limburg! Frank en Karin van B&B Le Rêve Maastricht bijten deze week het spits af en ontvangen hun medekandidaten in de hoofdstad van het zuiden. De B&B is ondergebracht in een monumentaal pand, vlakbij de Ambyer-heide. Karin en Frank nodigen hun gasten uit om te gaan mountainbiken in het bos; een uitje dat niet geheel verloopt zonder slag of stoot…

bed en breakfast gemist

Vanaf B&B A Gen Kirk ben je zó in Aachen, Liege of Maastricht!

MAX B&B aan de kerk
De tweede B&B die wordt bezocht ligt in Vijlen. Hier runnen Yvonne en Daniël B&B A Gen Kirk, wat gewoon staat voor ‘aan de kerk’. De deelnemers uit Bed and Breakfast logeren bij deze accommodatie in kamers met veelbelovende namen zoals ‘Kunst en Kitsch’ en ‘Royal Room’. Zullen de hooggespannen verwachtingen worden waargemaakt? Als activiteit nemen de B&B-eigenaren deel aan een turbocursus bierbrouwen.

Omroep MAX

B&B Comfortabel Rustpunt: geniet van luxe en comfort in een authentieke ambiance.

Comfortabel Rustpunt
Voor het laatste B&B-bezoek reist het gezelschap af naar Comfortabel Rustpunt in Heerlen. B&B-houders Corienne en Paul hebben een vervallen watermolen uit 1502 samen verbouwd tot luxe B&B. Als gast heb je de keuze uit twee ruime gastenkamers of een compleet appartement met whirlpool en infraroodcabine. Extra pluspunt: vanuit deze B&B kun je naar hartenlust fietsen of wandelen door de hellingbossen, beekdalen en imposante natuurparken van Zuid-Limburg.

Overnachten bij een Bed & Breakfast
Overnachten bij een B&B is super leuk! Wees niet bang voor allerlei verplichte activiteiten met B&B-eigenaren, want dit is slechts een programma-onderdeel van Bed & Breakfast bij Omroep MAX. Kies dus gerust voor een verblijf bij B&B Le Rêve Maastricht, B&B A Gen Kirk, Comfortabel Rustpunt of een andere leuke B&B in Nederland en ga een heerlijke tijd tegemoet! Via Bedandbreakfast.nl boek je rechtstreeks bij de B&B-houders en betaal je geen reserveringskosten.

Bed & Breakfast MAX
Vrijdag 25 maart 2016, 21.30 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

1 reactie

  • IK zou heel graag de herhaling zie van De B&B in Heerlen bij Corienne en Paul heeft iemand hem misschien opgenomen zodat ik hem kan overnemen ik zou daar heel blij mee zijn.
    Bij uitzending gemist kun je niet meer kijken, vind ik heel jammer.
    Wie kan mij helpen.

Laat een reactie achter