Algemeen Televisie

Bed en Breakfast Omroep MAX: kandidaten aflevering 7

Het weekend gaat pas echt van start met Bed & Breakfast bij MAX, toch? Bedandbreakfast.nl blikt alvast vooruit naar aflevering 7, zodat de voorpret kan beginnen!

omroep max bed en breakfast

Gezellig, bij B&B Droomgaerd lopen er allerlei dieren rond: geitjes, kippen, kalkoenen, wat konijnen en zelfs een paar varkentjes!

Bed en Breakfast MAX start op boerenerf
Aflevering 7 van Bed en Breakfast bij Omroep MAX gaat van start op het platteland! De kandidaten worden door Bote en Kirsten van B&B Droomgaerd welkom geheten op hun boerderij in het Groene Hart van Zuid-Holland. Bote is een ware ‘hobbyboer’, waardoor deze B&B bijzonder geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen of echte dierenliefhebbers. Ook de deelnemers uit het tv-programma krijgen een rondleiding over het boerenerf en maken kennis met alle dieren.

bed & breakfast max

Villa Heidetuin is een schitterende tulpen-B&B, gelegen op landgoed Lievensberg.

Villa Heidetuin
De logeerpartij zet zich voort bij Villa Heidetuin in Bergen op Zoom. Eigenaren Don en Ingrid hebben van een vervallen pand een kleinschalige horecazaak met B&B gemaakt. De sfeer valt het best te omschrijven als modern landelijk met een industriële touch. Als gast heb je de keuze uit vijf mooie gastenkamers, allen voorzien van een privébadkamer. Villa Heidetuin is gelegen op Landgoed Lievensberg, dus vanuit de B&B ben je zó op de zandverstuivingen, heidetuinen en dennenbossen.

bed en breakfast gemist

Ab en Thea voor ’t Hofje van Mevrouw Zweye in Leerdam. Foto: MAX

Creatieve B&B bij Omroep MAX
Ter afsluiting trekt het gezelschap vanuit Noord-Brabant terug naar Zuid-Holland, om precies te zijn naar de B&B van Ab en Thea in Leerdam. In deze creatief ingerichte B&B moet je lenig zijn om je bed in te komen… Ben je benieuwd of de kandidaten uit Bed and Breakfast dit voor elkaar krijgen? Stem dan vrijdagavond je tv af op NPO1!

Bed en Breakfast boeken
Ben je fan van het programma Bed & Breakfast bij MAX? Boek dan snel een verblijf bij één van de kandidaten of kies voor een andere B&B in Nederland. Wie graag zeker is van een verblijf vol kwaliteit, kan het beste kiezen voor een geclassificeerde B&B. Deze zogenoemde tulpen-B&B’s zijn in het bezit van een objectief kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en ze zijn niet duurder dan gewone B&B’s! Meer informatie over geclassificeerde B&B’s >>

Bed & Breakfast MAX
Vrijdag 1 april 2016, 21.30 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter