Algemeen Televisie

Nieuwe reeks Bed & Breakfast op MAX is voortaan te zien op zondagavond

Liefhebbers van Bed & Breakfast op Omroep MAX kunnen zich alvast verheugen op een nieuw seizoen met bijzondere B&B’s én eigenaren! Maak alvast een notitie, want het populaire programma is dit jaar te zien op zondagavond in plaats van de traditionele vrijdagavond.

Bed & Breakfast Omroep MAX start 14 mei
De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen van Bed en Breakfast op MAX wordt op zondag 14 mei uitgezonden om 22:00 uur op NPO1. Als vanouds logeren er weer drie koppels die een B&B runnen bij elkaar, waarbij als eerst de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland worden bezocht. De deelnemers gaan onder meer slapen bij een B&B met verschillende huisjes in de tuin én tussen de bijzondere verzamelingen van één van de B&B-houders… Dat klinkt als een veelbelovende start van een nieuwe reeks afleveringen!

Opzet Bed en Breakfast op MAX
In Bed & Breakfast op MAX testen verschillende B&B-eigenaren elkaars accommodatie uit, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Iedere aflevering worden drie nieuwe B&B-koppels op de voet gevolgd; van het inspecteren van de afvoerputjes tot het afbakken van de broodjes bij het ontbijt. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid: de B&B-houders nemen elkaar mee op de meest uiteenlopende uitstapjes in de omgeving.

bed en breakfast op max

Het tv-programma Bed & Breakfast op MAX biedt ook in het nieuwe seizoen weer een kijkje in de keuken bij diverse B&B’s.

Na iedere logeerpartij vellen de deelnemers hun eindoordeel over het verblijf. De waardering wordt geuit in geld, waarbij de deelnemers elkaar een bedrag mogen schenken tot 50% boven óf onder de kamerprijs. Het koppel met het hoogste geldbedrag wordt uitgeroepen tot winnaar van de aflevering. Benieuwd naar de B&B’s uit de voorgaande seizoenen? Je vindt ze hier.

Bed & Breakfast MAX
Zondag 14 mei 2017, 22:00 uur, NPO1/ afleveringen vanaf 21 mei 2017 beginnen om 21:20 uur op NPO1
Foto’s: B&B Omroep MAX

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter