Algemeen Televisie

Bed en Breakfast op MAX: vooruitblik aflevering 6

Omroep MAX

Dit zijn de deelnemers uit aflevering 6 van ‘Bed en Breakfast’! Foto: MAX

Na de unieke uitslag in de vorige aflevering van Bed en Breakfast op Omroep MAX, kijkt iedereen reikhalzend uit naar komende vrijdag. Zal het weer zo’n bijzondere uitzending worden? En welke B&B’s doen er mee? Bedandbreakfast.nl kan in ieder geval vast antwoord geven op die laatste vraag.

TV-serie

Bij B&B De Woeste Wieven op Erve Bonkert zit je midden in de bossen: geniet van alle rust.

B&B De Woeste Wieven op Erve Bonkert
De zesde aflevering van Bed en Breakfast op Omroep MAX begint bij B&B De Woeste Wieven op Erve Bonkert. Deze accommodatie in de Overijssel wordt gerund door twee vriendinnen; Maaike en Miranda. Als gast kun je kiezen uit maar liefst acht verschillende kamers mét eigen badkamer. De B&B ligt in een oase van rust, ideaal voor fietsers en wandelaars. Of volg net als de deelnemers in Bed & Breakfast creatieve workshops als Keltische Wijsheden of Madala tekenen. Deze workshops worden door de gastvrouwen zelf gegeven, leuk!

Bed en breakfast Pergama Landjuweel
Het B&B-gezelschap verplaatst zich naar het Brabantse Haaren, waar Toos en Jan Pergama LandJuweel runnen. De bed and breakfast is gesitueerd in een boerderij en heeft een aantal verrassende kamers. Zo slaap je in of naast de mand van een luchtballon en stap je vanuit bed zó op het gras. Buiten kun je allerlei fiets- en wandeluitstapjes maken, populaire routes zijn bijvoorbeeld de Kampinaroute en de Oisterijkse Vennenroute. Maar denk ook aan het Pelgrimspad of een bezoek aan Kasteel Nemelaer.

MAX

Vanuit Ohé en Laak maak je heerlijke wandelingen door het Limburgse landschap.

Eindpunt Bed en Breakfast op Omroep MAX: B&B Ohé en Laak
Als laatst ontvangen Conny en Roel hun medekandidaten in Bed & Breakfast Ohé en Laak in Limburg. Vanuit deze kunstzinnige B&B zit je snel midden in de natuur, waar Roel en Conny zo van houden. Dit B&B-koppel neemt hun gasten mee valkenieren, een bijzondere activiteit! Uiteraard kun je er bij deze accommodatie ook voor kiezen om zelf vogels te gaan spotten of het witte stadje Thorn te bezoeken.

Kijk vrijdag 20 februari om 21.25 uur naar ‘Bed en Breakfast’ op Omroep Max, NPO 1.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter