Algemeen Televisie

Bed en Breakfast op Omroep MAX: vooruitblik aflevering 7

Tv-programma

Logement Swaenenvecht is één van de deelnemers uit de zevende aflevering van Bed & Breakfast op Omroep MAX.

De zevende aflevering van Bed en Breakfast op Omroep MAX staat vrijdag in het teken van B&B’s in bijzondere gebouwen. We zien een voormalig boerenlandhuis, een rijksmonument en een voormalige watertoren. Dit zijn de deelnemers. 

MAX

Prikkel al je zintuigen bij B&B Kunsthof de Heuf.

Startpunt Bed en Breakfast op Omroep MAX: Kunsthof de Heuf
In het Gelderse Buren runt Lydia samen met haar drie kinderen B&B Kunsthof de Heuf. De bed en breakfast is gevestigd in een voormalig boerenlandhuis, dus er is veel ruimte voor verschillende kunstvormen. Denk bijvoorbeeld aan de schilderworkshops van Lydia, maar je kunt hier ’s ochtends ook plaatsnemen aan het ontbijtconcert. Of neem eens deel aan een heuse lachsessie; een goede manier om het ijs te breken. Om elkaar beter te leren kennen volgen de B&B-eigenaren uit ‘Bed en Breakfast’ ook zo’n sessie, leuk!

Omroep MAX

Overnacht in een schitterend rijksmonument aan de Vecht bij B&B Logement Swaenenvecht.

Logement Swaenenvecht
In het idyllische Oud-Zuilen runnen Lillian en Robert Logement Swaenenvecht, dat gevestigd is in een Rijksmonument. Het gebouw heeft in de Renaissanceperiode dienst gedaan als domineeswoning en is ook koetshuis geweest. Het B&B-koppel heeft het gebouw helemaal opgeknapt, zodat er een goede mix is ontstaan van hedendaags comfort en de rijke historie van het gebouw. Buiten de B&B hoef jij jezelf evenmin te vervelen; maak net als de B&B-eigenaren een boottocht over de Vecht of breng een bezoek aan het gezellige centrum van Utrecht.

Deelnemers

Kandidaten uit ‘Bed en Breakfast’.

B&B Watertoren Lutten
Als laatst wordt de B&B van Frieda en Gerrit in het Overijsselse Lutten bezocht. Je kunt kiezen uit acht verschillende kamers met een stoere en industriële stijl, die tegelijkertijd toch warm en luxe aanvoelen. Leuk weetje: de B&B-eigenaren uit Bed en Breakfast op Omroep MAX zijn de allereerste gasten van Gerrit en Frieda. Hoe zullen zij deze vuurdoop beleven? Je ziet het vrijdag!

Kijk vrijdag 27 februari om 21.25 uur naar ‘Bed en Breakfast’ op Omroep Max, NPO 1.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter