Algemeen

Bedandbreakfast.eu passeert mijlpaal van 40.000 B&B’s

Bed & breakfast Europe

Bedandbreakfast.eu is de grootste bed & breakfast-website van Europa.

Geweldig nieuws voor onze zusterwebsite Bedandbreakfast.eu: circa twee jaar na de start is de mijlpaal van veertigduizend B&B’s op de website gepasseerd! Een explosieve groei en de teller loopt nog altijd snel op. Vind je het leuk om gasten uit het buitenland te ontvangen? Meld je dan ook aan op Bedandbreakfast.eu.

B&B’s in 46 landen
Bedandbreakfast.eu is de grootste Bed & Breakfast-website van Europa. Op dit moment telt de site maar liefst 41.663 bed & breakfasts (B&B’s) in 46 Europese landen. Bedandbreakfast.eu ontvangt circa 200.000 unieke bezoekers per maand. Naarmate de website verder groeit, zal het aantal bezoekers – en daarmee het aantal reserveringsaanvragen – alleen maar verder oplopen.

Gratis aanmelden op Bedandbreakfast.eu
Wil je graag meer internationale gasten ontvangen? Meld je dan gratis aan op Bedandbreakfast.eu! In een paar stappen staat jouw B&B op de website met een uitgebreide omschrijving, foto’s en contactinformatie.

Uitgebreide vermelding

Een uitgebreide vermelding op Bedandbreakfast.eu trekt meer aandacht dan een gratis vermelding. Voor een vast bedrag per jaar exclusief btw profiteer je al van de vele extra voordelen van een uitgebreid abonnement:

  • Hoge positie in het zoekresultaat
  • Reserveringssysteem met beschikbaarheidskalender
  • Fotoalbum en video
  • Link naar je eigen website
  • Kamerinformatie
  • Gastenreviews

Ga voor meer informatie naar https://my.bedandbreakfast.eu/register?lang=nl en meld je direct aan.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter