Algemeen

Beste Belgische B&B: luxueuze suite in hartje Gent

Bed & breakfast Gent

Bed & breakfast De Waterzooi in Gent is de beste B&B van België.

B&B De Waterzooi is zaterdag uitgeroepen tot beste Belgische bed & breakfast van het jaar. De prijs werd tijdens B&B Expo in Brussel uitgereikt door de uitgever van de ‘Logeren bij Belgen’-gidsen. Foto’s van B&B De Waterzooi kun je bekijken op Bedandbreakfast.eu.

Bij B&B De Waterzooi logeren gasten in het middeleeuwse hartje Gent, in een luxueuze suite in een prachtig gerenoveerd achttiende-eeuws pand. Vanuit het B&B is er uitzicht op de burcht ‘Gravensteen’ en de historische torens. Een unieke belevenis dus, en dat is precies waar het om draait bij een B&B! Persoonlijk contact, topkwaliteit, kleinschaligheid en authenticiteit, daar maakt een bed & breakfast het verschil.

Andere prijswinnaars
Er waren nog vier andere prijswinnaars. Van nummer 2 tot 5: Huis ’t Schaep in Brugge, Le Manoir Ivoire in Namen, Chez Gaspart in Brussel en De Koning van Spanje in Antwerpen.

Bed & breakfast prijsuitreiking

De winnaars van de award voor Beste Belgische Bed & Breakfast.

Cultureel erfgoed
“De vijf B&B’s zijn allemaal voorbeelden van bijzondere logeeradressen waar het historisch verleden van het pand mooi gecombineerd wordt met hedendaags comfort. Alle vijf doen ze veel moeite om het cultureel erfgoed in hun stad te beschermen”, aldus Knack Weekend maandag.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter