Algemeen Televisie

Binnenkijken bij Gelderse B&B’s op televisie

Dat je in Gelderland kunt overnachten in prachtige bed & breakfasts, mag geen geheim zijn. In het tv-programma ‘Groeten uit Gelderland’ maak je kennis met twee paradepaardjes onder de Gelderse B&B’s: De Knechtenkamer en Landgoed De Geer.

Bed & breakfast De Knechtenkamer in Druten
Bij B&B De Knechtenkamer in Druten lijkt het wel alsof je in een museum overnacht. Het gastenverblijf is met veel oog voor detail ingericht in het achterhuis van een boerderij uit 1920. Het idee om een B&B te beginnen, is heel spontaan geboren, vertelt eigenaresse Paulien. “Toen we bezig waren met het opknappen van de deel, vonden we het eigenlijk jammer om zo’n mooie ruimte verder onbenut te laten. Zullen we eens een B&B beginnen? Dat is goed!” Bekijk het videofragment over B&B De Knechtenkamer.

BB_De_Geer_culemborg

Bed and Breakfast De Geer is een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Bed & breakfast De Geer in Culemborg
Jaap en Jannie Borgstein heten je welkom in B&B De Geer in Culemborg, een bed & breakfast met drie splinternieuwe gastenverblijven. Je logeert er middenin de natuur, op een landgoed met bos, water, fruitboomgaarden en notenbomen. Het historische centrum van Culemborg ligt op vijf minuten fietsen. Het filmpje over Bed en Breakfast De Geer is te bekijken op Omroepgelderland.nl, het videofragment begint bij minuut 23:55.

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter