Algemeen

Candy Dulfer overhandigt certificaat aan bed & breakfast

Candy Dulfer

B&B ‘Boerderij de Fryhof’ in Grootschermer ontving vorige week hoog bezoek: de beroemde saxofoniste Candy Dulfer! Zij kwam een certificaat uitreiken waarop staat dat B&B Boerderij de Fryhof is geclassificeerd met vijf tulpen: de hoogste kwaliteitsklasse voor bed and breakfasts.

Candy Dulfer is geen onbekende van de B&B-eigenaren, de familie Boerkoel. Zij zijn namelijk voormalige buren. Het Noordhollands Dagblad was bij de uitreiking aanwezig en publiceerde bovenstaande foto, waarop Candy het certificaat overhandigt aan Gerda Boerkoel.

B&B Fryhof

De landelijke, stijlvol ingerichte woon- en leefkeuken van B&B de Fryhof.

Vijf tulpen voor Boerderij de Fryhof
Boerderij de Fryhof Bed & Breakfast is, na bezoek van een mystery guest, door Stichting Bed & Breakfast Nederland in de categorie van vijf tulpen ingedeeld. Daarmee behoort deze B&B tot de absolute topklasse van bed and breakfasts qua service en faciliteiten. Bij B&B De Fryhof overnacht je in een prachtige boerderij in Grootschermer. Er zijn zes luxe kamers en een sfeervolle woonkeuken met houtkachel.

B&B Fryhof slaapkamer

Éen van de luxe slaapkamers van waaruit je zo de natuur in kijkt.

“Overnachten bij boerderij de Fryhof betekent: omringd zijn door weidebloemen, slootjes en het gekwetter van de water- en weidevogels die rakelings langs vliegen”, schetst familie Boerkoel. “Bij ons kunt u luisteren naar de muziek van de natuur. De naam van boerderij de Fryhof geeft het al weer. Genieten van de weidsheid, rust, ruimte en vrijheid.”

Geclassificeerd bed & breakfast

Meld jouw B&B ook aan voor tulpen
Wil jij jouw bed & breakfast ook laten classificeren? Registreer je dan als deelnemer bij deNederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Direct na aanmelding wordt je B&B voorlopig geclassificeerd met grijze tulpen. Na aanmelding krijg je bezoek van een mystery guest die controleert of je accommodatie aan alle aangegeven kwaliteitsnormen voldoet. Daarna wordt je B&B definitief geclassificeerd en ontvang je de herkenbare bed & breakfast-vlag met het roze tulplogo. Meer informatie en aanmelden >>

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter