Algemeen Televisie

Deelnemers aflevering 2 van Bed & Breakfast bij MAX

De tweede aflevering van Bed & Breakfast bij MAX belooft weer een feestje te worden. De B&B-houders logeren deze week onder meer bij een B&B met fantasievolle tuin en een authentieke stadsboerderij. Bedandbreakfast.nl stelt de deelnemers graag aan je voor, lees dus snel verder!

Bed and Breakfast bij MAX

B&B Stadsboerderij de Teerplaats is een 18e eeuwse hallenhuis, gelegen tussen de twee bekende Arnhemse parken Sonsbeek en Zijpendaal.

Gelderse aflevering van Bed and Breakfast bij MAX
Leuk: alle deelnemers uit de tweede aflevering van Bed and Breakfast bij MAX komen deze week uit Gelderland. Joukje en Bob van Stadsboerderij de Teerplaats bijten het spits af en ontvangen hun medekandidaten in Arnhem. Als gast overnacht je in een gerenoveerd 18e eeuwse hallenhuis met leuke details, waaronder een douche in de voormalige bedstede. Mooie extra: Bob is een echte historicus en kan je van alles vertellen over ‘zijn’ stad.

MAX

Bij Bed en Breakfast De Fantasietuin raak je geen moment uitgekeken.

Bed en Breakfast De Fantasietuin
De Fantasietuin in Oldebroek wordt deze week als tweede bezocht. Deze B&B doet haar naam eer aan, want eigenaren Jenny en Beerd hebben hier in zo’n vijfentwintig jaar tijd een tropisch paradijs gecreëerd. Waterpartijen, grotten, rotsen, tropische vogels… Het vergt nogal wat werk, daarom worden de deelnemers uit Bed and Breakfast direct aan het werk gezet! Geen zorgen, als gast hoef je hier alleen maar te genieten van een heerlijk verblijf.

Bed & Breakfast op Omroep MAX

Riethoek Almen is een rustige B&B in het buitengebied van het pittoreske dorp Almen.

B&B Riethoek Almen
Als laatst bezoeken de B&B-houders de accommodatie van Norwike en Maria: B&B Riethoek in Almen. Een rustige accommodatie in het buitengebied van Almen, aan het Twentekanaal en de meanderende rivier de Berkel. De dames hebben dan ook een bijzondere wateractiviteit voor hun medekandidaten in petto: ze gaan varen met een zogeheten Berkelzomp. Het tochtje verloopt echter niet zonder problemen. Kijk vrijdagavond hoe dit avontuur afloopt!

Bed & Breakfast boeken
Wil je graag een keer overnachten bij de deelnemende B&B’s uit aflevering 2 van Bed and Breakfast bij MAX? Goed nieuws! Alle drie de accommodaties zijn te vinden op Bedandbreakfast.nl. Je betaalt geen reserveringskosten en boekt direct een onvergetelijk verblijf bij de Stadsboerderij van Joukje en Bob in Arnhem, de Fantasietuin van Jenny & Beerd in Oldebroek of bij de B&B van Norwike & Maria in Almen. Veel plezier alvast!

Aflevering 2 van Bed & Breakfast van Omroep MAX wordt vrijdag 26 februari uitgezonden om 21:30 uur op NPO 1. Hoofdfoto: Omroep MAX

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter