Algemeen

Deelnemers gezocht voor B&B Vol Liefde Seizoen 2

Bedandbreakfast.nl; Deelnemers gezocht voor B&B Vol Liefde Seizoen 2

Wie worden de opvolgers van Bert, Caroline, Debbie, Jacob, Roxanne en Vincent in B&B Vol Liefde seizoen 2? Misschien ben of ken jij wel één van de nieuwe deelnemers, want producent Blue Circle is op zoek naar single B&B-eigenaren die open staan voor de liefde!

Single B&B-eigenaren binnen én buiten Europa

Voor het vervolg van hét zomerprogramma van RTL4, wordt er volop gezocht naar vrijgezelle B&B-eigenaren die de liefde van hun leven willen ontmoeten in B&B Vol Liefde seizoen 2. Dat mogen eigenaren zijn die recent of al langer geleden een groot avontuur zijn aangegaan in het buitenland. Mensen die een B&B, hotel, guesthouse, camping, agriturismo of bijvoorbeeld een chambre d’hotes runnen. Bovendien wordt er ook onderzocht of er mogelijkheden zijn voor opnames met single B&B-houders buiten Europa.

Meer informatie

Heb je interesse, een vraag of wil iets meer informatie voordat je je aanmeldt voor het nieuwe seizoen? Dan mag je vrijblijvend met producent Blue Circle contact opnemen via casting@bluecircle.nl. Telefonisch of via WhatsApp contact opnemen is eveneens mogelijk via +31(0)6 22 56 95 55. Of laat het gerust weten als je de geschikte kandidaat kent die zijn of haar B&B-droom heeft waargemaakt, maar die dit veel liever zou doen met een liefdespartner. Als je enthousiast bent en zelf wilt meedoen, dan is direct aanmelden ook mogelijk.

Aanmelden B&B Vol Liefde

Start B&B Vol Liefde seizoen 2

Run je wel een B&B, maar ben je al gelukkig in de liefde? Dan is er natuurlijk niets leukers dan de avonturen te volgen van de nieuwe deelnemers in B&B Vol Liefde seizoen 2. Hoewel de opnames pas volgend jaar van start gaan, wordt er op 24 december om 22:00 uur een speciale aflevering uitgezonden op RTL4. Hierin stellen nieuwe B&B-eigenaren zichzelf voor aan de kijkers, met als doel om nieuwe dates te vinden. Zorg ervoor dat je deze bijzondere aflevering op kerstavond niet mist!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

1 reactie

  • Hallo!

    Kan ik op de één of andere manier in contact komen met Harm-Jan? (Als het met Asteid niet gaat werken? Het lijkt me zo’n leuke man..

    Groet, Margriet

Laat een reactie achter