Social media

Ruim 900 eigenaren in bed & breakfast forum op LinkedIn

Bedandbreakfast.nl discussie

Kom ook bij de Bedandbreakfast.nl discussiegroep en blijf op de hoogte van alles wat er speelt op B&B-gebied.

Ruim 900 Nederlandse B&B-eigenaren zijn lid van de discussiegroep van Bedandbreakfast.nl op het zakelijke sociale netwerk LinkedIn. In dit forum discussiëren ze met andere B&B-eigenaren en geven ze elkaar tips. Ook blijven ze er op de hoogte van het laatste bed and breakfast nieuws. Ben je (startend) bed and breakfast-eigenaar en wil je graag meepraten, kom dan ook bij de discussiegroep! Meld je aan via: www.linkedin.com/groups/Bedandbreakfastnl-2223479/about.

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

1 reactie

 • Beste B&B ers,

  Even voorstellen; wij zijn Hans en José Nederstigt, 30 jaar getrouwd, 3 kinderen( 27,22,20 jr.) en wonen in Voorhout gemeente Teylingen Zuid Holland.
  Hans al meer dan 35 jaar werkzaam in de horeca en Jose al geruime tijd werkzaam in de thuiszorg.
  Al enige tijd hebben wij het idee om iets te willen doen met een B&B.
  Nu is de vraag; zijn er eigenaren waar wij bijvoorbeeld wat ervaring en tips van kunnen krijgen dmv meelopen in het bedrijf?

  We zijn benieuwd naar jullie reacties!
  Vriendelijke groet,
  Hans en José

Laat een reactie achter