Algemeen

Doe mee met ons testpanel

Bed and Breakfast Testpanel

Bedandbreakfast.nl wordt vernieuwd! Achter de schermen werken we hard aan een up-to-date versie van de website. Een klein deel van onze bezoekers krijgt gedurende de testfase soms deze vernieuwde website te zien.

Zou jij het leuk vinden om Bedandbreakfast.nl ‘nieuwe stijl’ te komen uittesten in ons testpanel? Meld je dan samen met een introducee (geen B&B-eigenaar) aan voor de live testsessie op dinsdag 8 of donderdag 10 december 2015 in ons kantoor te Eindhoven.

Wat is de bedoeling?
Met een kleine groep B&B-eigenaren en -bezoekers gaan jullie diverse functies van de nieuwe website uittesten. Een aantal teamleden van Bedandbreakfast.nl is bij de sessie aanwezig. Samen gaan we onderzoeken hoe gebruiksvriendelijk de website is en wat er beter kan.

De testsessies vinden plaats op 8 en 10 december 2015 van 10:30 tot 14:00 uur op het kantoor van Bed & Breakfast Nederland in Eindhoven. Wij zorgen rond 12:00 uur voor een lekkere lunch.

Meld je samen met een introducee aan
Wij vragen B&B-eigenaren om een introducee mee te brengen die nog niet zo bekend is met Bedandbreakfast.nl. Jouw introducee kan testen hoe handig de website is voor bezoekers, terwijl jij als B&B-eigenaar de website uitprobeert.

Aanmelden

Wil je meedoen? Stuur vóór vrijdag 4 december 2015 een mail naar info@bedandbreakfast.nl met als onderwerpregel ‘Testpanel’. Vermeld de volgende gegevens:

  • jouw naam en leeftijd
  • naam en leeftijd van je introducee
  • naam van je B&B
  • je woonplaats
  • de datum waarop je wilt deelnemen (op 8 of 10 december)

Beperkt aantal plaatsen
Het aantal plaatsen in het testpanel is beperkt dus we kunnen slechts een aantal mensen uitnodigen. Uiterlijk een week na jouw aanmelding krijg je van ons bericht of je kunt deelnemen. Als er geen ruimte meer is, dan ontvang je daarover ook bericht.

Van huis uit testen
Natuurlijk kun je de vernieuwde website ook vanachter je eigen computer bekijken en uitproberen. We horen graag wat je ervaringen zijn. Wat gaat er goed op de website, wat kan er beter? Stuur jouw feedback naar info@bedandbreakfast.nl en help ons om Bedandbreakfast.nl nog beter te maken.

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter