Algemeen

Facebook winactie: Dit is jullie favoriete winter-B&B!

bb_huize_peel

Bed & Breakfast Huize Peel in Raalte heeft de meeste stemmen gekregen.

Heb jij in december 2014 ook meegedaan aan onze foto-actie op Facebook? In totaal hebben 1.293 B&B-liefhebbers wereldwijd hun stem uitgebracht op de B&B met de mooiste kerst/winterfoto. Dit zijn de winnaars.

Winnende foto: Huize Peel in Raalte
De winnende foto is van Huize Peel in Raalte. Dit mooi belichte herenhuis met prachtige kerstuitstraling kreeg de meeste stemmen. Dit bed and breakfast beschikt over vier kamers in authentieke sferen.

Tweede prijs: B&B Vermeesch
De foto van Bed & Breakfast Vermeesch in Standdaarbuiten toont een doorkijkje in gastenkamer ‘Tuinzicht’ met een winters tintje. Deze originele foto is tweede geworden.

Bed and Breakfast Vermeesch

Gastenkamer ‘Tuinzicht’ van Bed & Breakfast Vermeesch sfeervol in beeld gebracht.

Derde prijs: B&B La Rêverie
Op de derde plaats staat B&B La Rêverie, een pastorie in het Belgische dorp Marilles. De eigenaren van deze B&B schenken veel aandacht aan een uitgebreid ontbijt. Daarom maakten zij een foto van de sfeervolle gedekte ontbijttafel met mooie kerstdecoratie.

B&B La Reverie

Feestelijke ontbijtkamer van Bed en Breakfast La Rêverie in het Belgische dorp Marilles.

Prijswinaars Facebook-winactie
Jullie hebben op Facebook massaal jullie stem uitgebracht op de mooiste winter-B&B. Onder de stemmers verloten wij drie gratis weekendtrips in een bed & breakfast naar keuze. Dit zijn de winnaars:

  • Tiny van den Eerenbeemd – weekendje weg t.w.v. € 500,-
  • Lorena Pigliacampo – weekendje weg t.w.v. € 250,-
  • Michelle Johnston – weekendje weg t.w.v. € 100,-.

B&B Huize Peel, Bed & Breakfast Vermeesch en B&B La Rêverie winnen ook ieder een gratis weekendtrip ter waarde van respectievelijk € 500,-, € 250 en € 100,-.

Dank voor jullie deelname!
Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijzen. We bedanken alle bed en breakfasts en Facebook-volgers voor de deelname aan deze actie! Blijf onze Facebook-pagina in de gaten houden voor nieuwe acties, wie weet ga jij er de volgende keer met de winst vandoor!

Over de auteur

Inge Daniëls

Marketing & Webcare Medewerker bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot augustus 2019.

Laat een reactie achter