Classificatie

Geclassificeerde bed en breakfasts stralen kwaliteit en vertrouwen uit

Je ziet ze vaak voorbijkomen op Bedandbreakfast.nl en op straat: geclassificeerde bed & breakfasts met roze tulpen. Deze tulpen-B&B’s hebben een objectief kwaliteitskeurmerk gekregen van Stichting Bed & Breakfast Nederland, zo weten B&B-bezoekers zeker dat ze goed terecht komen! Is jouw bed en breakfast ook al geclassificeerd?

Classificatiesysteem

Even niets moeten… Gasten laten zichzelf in de watten leggen bij 5-tulpen-B&B Puur & Co in Helmond.

Bed and Breakfasts met 5 tulpen
Gasten die van luxueuze voorzieningen en service van topniveau houden, kiezen vaak voor een verblijf bij een B&B met 5-tulpen. Een zwembad, jacuzzi of privé terras; als gast ontbreekt het hen aan niets, zodat zij zichzelf helemaal terug kunnen trekken tijdens hun vakantie.

Tulpen-B&B

Luxe voorzieningen én eropuit trekken bij B&B’s met 4 tulpen; het kan goed bij Park Boutique B&B!

Bed en Breakfasts met 4 tulpen
B&B’s met 4 tulpen zijn uitstekend voor mensen die graag op pad gaan, en vervolgens willen genieten van de luxe voorzieningen die de accommodatie biedt. Een perfecte accommodatie voor gasten die hun uitstapjes willen afwisselen met dagjes relaxen bij de B&B!

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Een B&B met 3 tulpen, zoals De Appelgaard in Culemborg, heeft voor ieder wat wils.

Bed & Breakfasts met 3 tulpen
Bezoekers die kiezen voor een B&B uit de drie-tulpen-categorie kunnen rekenen op een fijn verblijf: niet tè luxe, maar ook zeker niet te eenvoudig. En met mooi weer kunnen gasten het uitgebreide ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel natuurlijk buiten nuttigen.

Classificatiesysteem

Bij 2-tulpen-B&B Welgelegen kun je lekker slapen tijdens je actieve vakantie.

Bed and Breakfasts met 2 tulpen
Een bed and breakfast met 2 tulpen is een ideale uitvalsbasis voor wie graag wandelt, fietst, cultuur snuift of de natuur intrekt. Na een lange dag kunnen zij lekker in bed kruipen bij deze 2 tulpen-B&B’s, zodat zij de volgende morgen na het ontbijt er weer fris tegenaan kunnen!

Huize Sonja

Het is gemoedelijk genieten bij B&B’s met 1 tulp, zoals bij Huize Sonja in Hollum.

Bed en breakfasts met 1 tulp
B&B-bezoekers die van kleinschalige gezelligheid houden en graag nieuwe mensen ontmoeten zijn helemaal in hun element bij een bed en breakfast met 1 tulp. Deze gasten zijn verzekerd van gecontroleerde kwaliteit voor een prettig verblijf bij deze knusse B&B’s.

Buitenminsen

De roze tulpen zijn hét kwaliteitssymbool van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Foto: B&B Buitenminsen in Naarden.

Meld je B&B ook aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
Is jouw B&B nog niet officieel geclassificeerd? Sluit je snel aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie! Na het zelfstandig invullen van een objectieve normenlijst zal een mystery guest jouw accommodatie controleren aan de hand van diezelfde normenlijst, waarna Stichting Bed & Breakfast Nederland het definitieve aantal tulpen zal toekennen.

De tulpen worden gelijk bij je vermelding op Bedandbreakfast.nl getoond, zodat bezoekers je B&B gemakkelijk kunnen vinden. Je kunt deze kwaliteitstulpen uiteraard ook op je eigen website gebruiken. Bovendien ontvang je de officiële B&B-classificatievlag, zodat je B&B offline ook dezelfde herkenbare kwaliteit uitstraalt! Lees de complete werkwijze en meld je direct aan>>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter