Algemeen

Gun je gasten een extra fijn verblijf met Wait

Bedandbreakfast.nl; Gun je gasten een extra fijn verblijf met Wait

Tijdens het verblijf bij een B&B is het heerlijk om even te ontspannen met een goed boek of tijdschrift. Wait zorgt ervoor dat dat jouw gasten hier digitaal én gratis van kunnen genieten!

Gastvrijheidsbeleving vergroten

Wait is dé digitale leesmap die je gasten gratis toegang geeft tot digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken via hun eigen smartphone of tablet. Het doel van Wait is om de beleving van verblijfsmomenten te vergroten. De app wordt geactiveerd op basis van locatie, waardoor al je gasten én jijzelf gebruik kunnen maken van de app zolang ze bij je verblijven. Eén van de belangrijkste voordelen van lezen is stressvermindering; hoe fijn is het als jij hier als B&B-eigenaar extra aan kunt bijdragen?

Keuze uit 3.000+ titels

Of je gasten nu houden van een romantisch verhaal, wetenschappelijke tijdschriften of graag de nieuwste woonmagazines doorbladeren: Wait biedt voor ieder wat wils. De app beschikt over maar liefst 3.000 titels die automatisch geüpdatet worden. Je vindt er onder meer bestsellers, boeken van bekende schrijvers, actuele tijdschriften, maar ook luisterboeken. Luisterboeken zijn sterk in opkomst, en zijn ideaal om je even volledig af te sluiten van prikkels van buitenaf.

Exclusieve aanbieding

Om dit alles toegankelijk te maken voor jou en je gasten, hebben Bedandbreakfast.nl en Wait de handen ineen geslagen. Als abonnee van Bedandbreakfast.nl kun je Wait afnemen voor een kortingsprijs van €9,95 per maand, in plaats van €14,95 per maand. Voor je gasten is het gebruik van Wait uiteraard altijd gratis. Meld je snel aan en geef je gasten vanaf nu een extra fijn verblijf met Wait!

Aanmelden ledenvoordeel Wait

Deel dit artikel:

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

2 Reacties

Laat een reactie achter