B&B starten

Handboek Bed & Breakfast: dé B&B-startersgids van Nederland

B&B-startersgids

Het Handboek Bed & Breakfast is de beste startersgids voor wie een B&B wil beginnen.

Ben je van plan om een bed and breakfast te starten? Lees je dan van tevoren goed in. Het Handboek Bed & Breakfast van Bedandbreakfast.nl vertelt je alles over de regels waar je als B&B-houder in Nederland aan moet voldoen. 

B&B starten in Nederland
Het handboek biedt een schat aan gegevens voor wie een B&B wil starten. De economische marktcijfers helpen je om te bepalen of je plannen haalbaar zijn. Je krijgt uitgebreide informatie over de inrichting, faciliteiten en diensten van een volwaardig bed & breakfast. Onderwerpen zoals wetgeving en belastingen worden met deze B&B-startersgids begrijpelijk. Het handboek geeft uitgebreide informatie over:

  • Marktgegevens bed & breakfast
  • Inrichting en dienstverlening
  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • Landelijke en gemeentelijke regelgeving
  • Belastingen en aftrekposten
  • Legionellapreventie
  • Ondernemings- en marketingplan
  • Website voor je bed & breakfast
  • Marketing via sociale netwerken

Startersgids bestellen
Handboek Bed & Breakfast is een uitgave van Bed & Breakfast Europe en is online te bestellen voor slechts € 59,- inclusief btw. Let op: het handboek wordt naar je opgestuurd als digitaal PDF-document. Lees je liever vanaf papier, dan kun je het document thuis uitprinten.
Bestel de digitale startersgids ‘Handboek Bed & Breakfast’ (PDF) voor €59 »

Vermelding op Bedandbreakfast.nl
De beste manier om snel reserveringen te krijgen wanneer je pas bent gestart met je bed & breakfast, is door een vermelding te nemen op Bedandbreakfast.nl. Vanaf slechts € 149,- sta je een jaar lang op de best bezochte B&B-site van Nederland. Meer informatie en aanmelden >>

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

6 Reacties

  • Dat ik voor een boek 45,= euro moet betalen dat begrijp ik nog omdat daar drukkosten, produktie van het boek enz. enz. aan vast zitten maar voor een pdf bestand 45,= euro betalen dat vind ik ronduit belachelijk en voor mij een reden om het niet te bestellen ondanks het feit dat ik geïnteresseerd ben.

    Als bed & Breakfast Nederland werkelijk zo begaan is met het ondersteunen van goede B&B’s in Nederland dan zouden ze dit óf beschikbaar stellen ( zoals de RABObank doet … GRATIS )

    Dit noem ik afzetterij …. waarbij ik niets zeg over de inhoud van het dokument overigens want dit zal zonder meer zeer interessant zijn.

  • 45 euro is een prima bedrag en ik ga het boek bestellen!
    A disseldorp heeft ws de financiën nog niet in orde….

    45 euro betalen voor een boek vol kennis en advies is een kleine investering voor een hopelijk toekomstig bruisende micro onderneming als een B&B

    Met vriendelijke groet,
    Hans van stapele

    Ps de link om de PDF te bestellen verwijst mij naar een kalender om te boeken….

    • Beste meneer Van Stapele, bedankt voor uw opmerking! De links klopten inderdaad niet meer, we hebben ze hersteld. Met dank dat u het even heeft gemeld.

      • Beste Janneke,

        Ik wilde ook gebruik maken van de link, nu kom toch niet bij het handboek terecht maar bij het Bed&Breaksfast boek voor € 14,95. Dat is niet hetzelfde neem ik aan…

        • Dag Aly, deze link klopte inderdaad niet, bedankt voor het melden! We hebben de link aangepast, onze welgemeende excuses voor het ongemak!

Laat een reactie achter