Algemeen Televisie

Interview met B&B De Postoari uit Bed en Breakfast op MAX

Televisieprogramma

Willemijn en Flang van B&B De Postoari zijn te zien in aflevering 8 van Bed en Breakfast op MAX.

Vrijdag is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Bed en Breakfast op MAX. Bedandbreakfast.nl sprak met Flang en Willemijn van B&B Postoari over hun deelname aan dit programma en het schitterende eiland Terschelling. Zal het hen lukken om de titel van ‘Beste B&B’ te bemachtigen?

MAX

B&B De Postoari op Terschelling is een bijzonder gebouw dat zich duidelijk onderscheidt van de rest van de bebouwing op het eiland.

Bed en Breakfast op MAX: promotie voor Terschelling
Een bijzondere B&B op een schitterend Waddeneiland; voor Willemijn en Flang van B&B De Postoari ziet het er goed uit, waarom doen ze eigenlijk mee aan het Bed & Breakfast? Willemijn begint met vertellen: “Meerdere mensen hadden tegen ons gezegd dat het programma echt iets voor ons zou zijn, maar wij wisten nooit zo goed of we dat nou wilden. Toen de programmamakers ons belden en ons vroegen om mee te doen, zijn we er pas serieus over gaan nadenken. Uiteindelijk dachten we dat het misschien wel heel erg leuk zou zijn voor de promotie van onze B&B en van Terschelling”. Flang voegt toe: “Een hoop Nederlanders weten namelijk niet dat de Waddenzee een uniek natuurgebied is. Iedereen reist de hele wereld over, maar in Nederland is er veel meer bijzonders te zien dan je eigenlijk zou denken”.

Omroep MAX

Bij De Postoari kun je naast je overnachting ook een kookworkshop van Flang volgen in de kookstudio, leuk!

Pastorie en werelderfgoed
Een fijn verblijf met een goed ontbijt, lekkere bedden en goede sanitaire voorzieningen; dat is voor Flang en Willemijn de hoofdzaak van hun bed & breakfast. Maar er is meer! Flang vertelt enthousiast: De B&B is gevestigd in een oude pastorie, ik denk dat wij uniek zijn met onze kamers, de kookstudio en de workshops die wij aanbieden. Twee kilometer verderop hebben we bovendien prachtige witte stranden en je kunt hier heerlijk fietsen. En als de boot uit Harlingen vertrekt richting Terschelling, dan begint daar de vakantie al. Je vaart met een boot over het werelderfgoed en je komt op een plek waar het voelt alsof je in het buitenland bent “.

Omroep MAX

Met trots presenteren Flang en Willemijn hun geliefde Terschelling aan collega’s en crew uit ‘Bed & Breakfast’.

Passie
Altijd spannend, zo’n opnameperiode van Bed and Breakfast op MAX. Hoe hebben de eigenaren van De Postoari dit ervaren? Willemijn blikt terug: “De opnames waren erg leuk! Ik wist van tevoren niet wat ik moest verwachten, maar het was vooral gezellig. Onze medekandidaten waren hele leuke mensen en eigenlijk was het voor ons heel leerzaam om met elkaar over onze bedrijven te praten. Bovendien delen we allemaal dezelfde passie voor B&B’s, maar iedereen vult het op een andere manier in”. Flang is het daarmee roerend eens en vult aan: “Ieder bed en breakfast heeft een persoonlijk tintje en dat is wat het bijzonder maakt, dat is juist wat het publiek aanspreekt”.

Je ziet B&B De Postoari op vrijdag 6 maart in de laatste aflevering van de tv-serie Bed & Breakfast. Het programma wordt om 21.25 uur uitgezonden op NPO 1 bij Omroep MAX.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter