Algemeen

Kandidaten gezocht voor B&B Vol Liefde Seizoen 3

Bedandbreakfast.nl; Kandidaten gezocht voor B&B Vol Liefde Seizoen 3

Ben of ken jij een Nederlandse B&B-eigenaar in het buitenland die op zoek is naar een nieuwe liefde? Dan is meedoen aan B&B Vol Liefde seizoen 3 een uitgelezen kans om het ultieme liefdesgeluk te vinden!

B&B Vol Liefde seizoen 3

Zal B&B Vol Liefde seizoen 3 minstens zoveel nieuwe liefdeskoppels opleveren als afgelopen zomer? Dat ligt natuurlijk grotendeels aan de B&B-houders die zich opgeven en de potentiële liefdeskandidaten. Maar als je ervan droomt om iemand te vinden net zoals Astrid en Harmjan in Oostenrijk, dan moet je deze kans met beide handen aangrijpen. Want wie weet zit er een match tussen, net als bij Martijn en Fenna in Portugal of Hans en Petra in Frankrijk.

Ook single B&B-eigenaren buiten Europa gezocht

Net als in de succesvolle reeks van afgelopen zomer, wordt er in B&B Vol Liefde seizoen 3 weer volop gematched tussen single B&B-eigenaren en potentiële liefdespartners. Run je in het buitenland een B&B, guesthouse, camping, agriturismo, hotel of bijvoorbeeld een chambre d’hotes en zie je het wel zitten om een nieuw liefdesavontuur aan te gaan? Pak dan je kans en meld je aan! Voor de nieuwe serie worden ook de mogelijkheden bekeken voor single B&B-houders buiten Europa. Denk bijvoorbeeld aan Curaçao, Bali of Canada.

Aanmelden B&B Vol Liefde

Meer informatie

Heb je interesse, een vraag of wil iets meer informatie voordat je je aanmeldt voor het nieuwe seizoen? Dan mag je vrijblijvend met producent Blue Circle contact opnemen via casting@bluecircle.nl. Telefonisch of via WhatsApp contact opnemen is eveneens mogelijk via +31(0)6 22 56 95 55. Of laat het gerust weten als je de geschikte kandidaat kent die zijn of haar B&B-droom heeft waargemaakt, maar die dit veel liever zou doen met een liefdespartner. Als je enthousiast bent en zelf wilt meedoen, dan is direct aanmelden ook mogelijk.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter