Classificatie

Laat je Classificatie Keurmerk zien

Het getuigt van lef en transparantie als jij je Bed & Breakfast laat classificeren. Tenslotte laat je vrijwillig je B&B keuren, waarna je vervolgens hét kwaliteitssymbool van de B&B-branche mag uitdragen. Laat de wereld vooral zien dat je in het bezit bent van kwaliteitstulpen!

Laat zien dat je B&B geclassificeerd is

Als deelnemer van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie laat je zien dat jouw B&B staat voor kwaliteit. Je onderscheidt je van andere B&B’s en je geeft net dat beetje extra om je gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het is dan ook raadzaam om overal te vermelden dat je B&B geclassificeerd is, denk bijvoorbeeld aan het tonen van de tulpen op je eigen website, in de handtekening van je e-mail en op Facebook. Daarnaast zijn er natuurlijk ook een aantal mogelijkheden voor de offline zichtbaarheid:

tulpenclassificatie

Met een frisse Classificatievlag aan de gevel, valt je B&B extra goed op in het straatbeeld.

Classificatie Vlag

De Classificatievlag wappert in Nederland al bij menig B&B aan de gevel en vormt hiermee een herkenbaar beeld van gecontroleerde kwaliteit. Bovendien zorgt de vlag ervoor dat je B&B duidelijk zichtbaar is vanaf de straat, zodat je gasten direct weten waar ze moeten zijn. De Classificatievlag is in 2 materialen verkrijgbaar: je kunt kiezen voor een stoffen vlag of een stevige PVC-vlag.

Bestel Classificatie Vlag

Straal nóg meer professionaliteit uit met het Classificatieschild bij de ingang van je B&B!

Classificatie Schild

De combinatie van het emaille Classificatieschild én de Classificatievlag is ijzersterk; op die manier benadruk je vanaf de straatkant en nogmaals bij de entree dat je een geclassificeerde B&B runt. Bovendien is het schild weerbestendig en biedt het ook uitkomst voor monumentale panden, waarbij striktere regels gelden met betrekking tot de voorgevel.

Bestel Classificatie Schild

Heb je er weleens aan gedacht om je Certificaat in te lijsten?

Certificaat

Het Certificaat van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is het officiële bewijs dat je B&B geclassificeerd is en daar mag je trots op zijn! Je kunt natuurlijk het Certificaat downloaden, uitprinten, inlijsten en ophangen in iedere gastenkamer. Maar als je niet zo’n fan bent van fotolijstjes, dan is het wellicht een idee om het certificaat vooraan in je informatiemap bij te voegen.

Download Certificaat

Zichtbaarheid Tulpen

Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden om kenbaar te maken dat je een geclassificeerde B&B runt. Door de roze tulpen op de juiste manier in te zetten, vormen zij een krachtige marketingtool voor een breed publiek. Haal zoveel mogelijk uit je tulpenclassificatie en plaats ook verschillende foto’s van je B&B met het certificaat, de vlag en het schild op je website, Facebook of op Bedandbreakfast.nl. Hoe meer mensen zien dat je kwaliteit biedt, hoe beter!

Deel dit artikel: 

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter