Algemeen Televisie

Laatste aflevering Bed en Breakfast op Omroep MAX: deze B&B’s doen mee

Televisieprogramma

De deelnemers uit de laatste aflevering van ‘Bed en Breakfast’ op Omroep MAX.

In de laatste aflevering van Bed en Breakfast op Omroep MAX zien we weer mooie verschillen tussen de deelnemende B&B’s, zorgt dit voor een spetterende seizoenfinale? Bedandbreakfast.nl licht alvast een tipje van de sluier op en stelt de deelnemende B&B’s aan je voor.

TV

Ontdek de Brabantse gastvrijheid bij B&B De Kreitsberg in Zeeland.

Bed & Breakfast De Kreitsberg
Het B&B-avontuur gaat dit keer van start in het Brabantse dorpje Zeeland. Hier runt Kees samen met zijn dochter Willeke B&B De Kreitsberg, compleet met eigen wijngaard, ezel stal, camping en een goed gevulde wijnkelder. Uiteraard wordt er vrijdag volop gebruik gemaakt van deze mogelijkheden; zo maken de deelnemers een mooie wandeling met de ezels door natuurgebied de Maashorst en genieten zij na afloop van een wijnproeverij. Wat zullen de medekandidaten van Willeke en Kees vinden van hun accommodatie met maar liefst elf kamers?

MAX

Bij B&B Hoeve De Haar kun je kiezen uit maar liefst zeven gastenkamers die allemaal een eigen ingang en badkamer hebben, ideaal!

Bed en Breakfast Hoeve De Haar
Op misschien wel het mooiste plekje van Twente staat de accommodatie van Francine en Pieter: Bed and Breakfast Hoeve De Haar. Dit ervaren B&B-koppel ontvangt hun medekandidaten in hun monumentale B&B dat gelegen is op het landgoed van Kasteel Twickel. Om de weelde en luxe nog beter tot zijn recht te laten komen, nemen Pieter en Francine hun medekandidaten mee in een koets door de omgeving. Na het ritje volgt het complete gezelschap een kookworkshop om vervolgens culinair te genieten van Indonesisch eten.

MAX

B&B De Postoari ligt op het schitterende Terschelling waar je jezelf nooit hoeft te vervelen.

Eindpunt Bed en Breakfast op Omroep MAX: B&B De Postoari
Als laatst wordt er een bezoek gebracht aan de B&B van Willemijn en Flang op Terschelling. De oude pastorie in Hoorn, waar de afgelopen honderd jaar verschillende dominees hebben gewoond, is door de Flang en Willemijn omgedoopt tot B&B De Postoari. Mooi detail; de vier gastenkamers zijn naar de dominees vernoemd en de sfeer van weleer is terug te vinden in de inrichting. Als activiteit rijden de gasten rond over het strand en gaan ze strandjutten. Flang trakteert zijn gasten op een levendige rondleiding, en aansluitend op een kop snert.

Je ziet deze B&B’s vrijdag 6 maart om 21.25 uur in ‘Bed en Breakfast’ op Omroep Max, NPO 1.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter