Algemeen Televisie

Landgoed Waterland vormt decor voor Hotel SynDroom RTL4

Hotel SynDroom

Het succesvolle RTL4-programma SynDroom is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, waarbij Landgoed Waterland een belangrijke plaats inneemt. Het monumentale landhuis met elf gastenkamers is namelijk voor een korte periode omgedoopt tot Hotel SynDroom!

Hotel SynDroom RTL4
In Hotel SynDroom verblijven verschillende jongeren met een beperking én een droom op Landgoed Waterland. Zij weten echter niet óf en wanneer tijdens hun verblijf hun wens uitkomt. Alle gasten worden ontvangen door Johnny de Mol en zijn gastvrije collega’s die alle drie het SynDroom van Down hebben: Marc, Benthe en Stef.


Grote en kleine dromen komen uit
In iedere aflevering staan vier jongeren centraal met verschillende dromen centraal. Dat kan variëren van het halen van een tractorrijbewijs, tot de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. De dromers logeren enkele dagen op het landgoed, waardoor ze elkaar en Johnny goed leren kennen.

SynDroom

De opnames van Hotel SynDroom hebben plaatsgevonden in het historische landhuis op Landgoed Waterland.

Overnachten op Landgoed Waterland
Johnny de Mol en zijn crew hebben Landgoed Waterland inmiddels weer verlaten, waardoor je als gast weer terecht kunt in het monumentale landhuis uit de 18e eeuw. Bezoekers gaan hier gegarandeerd een bijzonder verblijf tegemoet in één van de stijlvolle suites of sfeervolle gastenkamers. En met 26 hectare natuurgebied rond het landhuis, hoeft geen enkele gast zichzelf te vervelen!

De afleveringen van Hotel SynDroom zijn iedere woensdag te zien om 21:25 uur op RTL4

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter