Classificatie

Meer Reserveringen met Bed and Breakfast Classificatie

tulpenclassificatie

Met de Bed and Breakfast Classificatie laat je met herkenbare roze tulpen zien dat jouw B&B staat voor kwaliteit. Voor gasten een teken van betrouwbaarheid, wat leidt tot meer reserveringen voor jouw B&B!

Kwaliteitsverbetering via B&B Classificatie

Waar hotels worden gerangschikt op sterren, worden B&B’s geclassificeerd met tulpen. Met het ontwikkelen en bijhouden van een classificatiesysteem prikkelt Stichting Bed and Breakfast Nederland B&B’s tot verbetering van de kwaliteit. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig B&B’s vergelijken op www.bedandbreakfast.nl en hun favoriete Bed and Breakfast selecteren uit het grote aanbod. Door te laten zien dat je staat voor kwaliteit profiteer je van meer reserveringen met een Bed and Breakfast Classificatie.

Classificeer jouw B&B

Bedandbreakfast.nl; Bed and Breakfast Classificatie

Hoeveel Tulpen verdient jouw B&B?

Het classificatiesysteem brengt de kwaliteit van B&B-accommodaties in kaart. Gebaseerd op vaste, objectief gemeten normen wordt de kwaliteit van een Bed and Breakfast aangeduid met tulpen op een schaal van één tot en met vijf. Deelnemende B&B’s moeten voldoen aan een aantal basisnormen. De Tulpenwijzer geeft een overzicht van de minimale vereisten per categorie. Ben je benieuwd voor hoeveel tulpen jouw B&B in aanmerking komt? Klik op de onderstaande button en check je status.

Hoeveel Tulpen verdient je B&B?

B&B-eigenaren over de Classificatie

Ron –  La Belle Meuse: Als je aan gasten duidelijk maakt wat je te bieden hebt, werkt dat in je voordeel. Er zijn meerdere manieren om je te profileren, maar de tulpen werken heel goed. Het is een sterk beeldmerk. De classificatie brengt duidelijk in beeld wat je te bieden hebt en wat men kan verwachten. Het is een kwaliteitswaarborg.

Theo – Het Raadhuys: We vragen weleens aan gasten hoe zij onze B&B hebben gevonden. We horen dan vaak dat zij in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl afgaan op de review cijfers en de tulpenclassificatie, het is toch een stukje kwaliteitswaarborg

Coba – Het Knooppunt: We hebben onszelf aangemeld bij de tulpenclassificatie omdat we graag wilden weten hoe we ervoor stonden met onze B&B, of we het goed deden. We waren gewoon erg benieuwd naar feedback en eventuele tips of tops. De deelname aan Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is dus puur voor onszelf. Het was dan ook een enorme verrassing dat we uiteindelijk genomineerd waren voor de titel ‘Beste B&B van Nederland 2017’ in de 3-tulpencategorie. Uiteindelijk hadden we derde plaats behaald en daar zijn we dik tevreden mee!

Bedandbreakfast.nl; voordelen Bed and Breakfast Classificatie

Meer Reserveringen met B&B Classificatie

Deelname aan de Bed and Breakfast Classificatie biedt je enkele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je B&B snel en makkelijk vindbaar is. Je laat zien dat je staat voor kwaliteit en straalt vertrouwen uit. Analyse heeft bovendien aangetoond dat geclassificeerde B&B’s meer reserveringen realiseren. Uitgebreide informatie over de Bed & Breakfast Classificatie vind je op de website Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter