B&B starten

Musical over het starten van een B&B in Spanje: VAMOS!

Alles achter je laten en een nieuw leven opbouwen in het buitenland… Het zal menig fan van Ik Vertrek en Het Roer Om als letterlijke muziek in de oren klinken, want binnenkort verschijnt er in de theaters een musicalcomedy over het starten van een B&B in Spanje.

VAMOS! Enkeltje Spanje por favor
In VAMOS! vertrekken Hadewych, Puk en Linda richting het zuiden van Spanje om uit te pakken in een afgebladderd bed and breakfast. Daar begint het feest maar ook de ellende, want is het aangaan van dit avontuur het antwoord op de spoken uit het verleden?

Bed and Breakfast starten in het buitenland
Een bed and breakfast starten in het buitenland is een groot avontuur, helemaal als je elkaar amper kent. Bovendien spreken de drie emigrantes geen woord Spaans en verschillen ze totaal van karakter… Zo is Linda een echte huismus die dol is op koken, terwijl Puk een succesvolle zakenvrouw is. Het trio is compleet met vrije geest Hadewych die net haar man en kind heeft verlaten.

Een bericht gedeeld door VAMOS! (@vamosnl) op


Cast
De hoofdrollen worden vertolkt door Lenette van Dongen (Tegenwind, Doe Maar), Carolina Dijkhuizen (The Bodyguard, The Lion King) en Cystine Carreon (Pluk van de Petteflet, Gooische Vrouwen). Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Johnny Kraaijkamp jr., Soy Kroon en Joey Schalker.

Script en muziek
Het script van VAMOS! is geschreven door Allard Blom, onder regie van Martin Michel en met de muziek van Jeroen Sleyfer. Bijzonder detail: het nummer Una paloma blanca van George Baker heeft een speciale plaats gekregen in de voorstelling!

Deelnemers Ik Vertrek
Speciaal voor de persdag werd de complete cast van VAMOS! op toepasselijke wijze verrast door enkele deelnemers uit Ik Vertrek, het tv-programma fungeerde als inspiratiebron voor deze nieuwe musical. Onder de deelnemers bevonden zich Theo en Jolanda van de pannenkoekenbar in Gambia én de flamboyante Martien die in 2007 een chambre d’hôte startte in Frankrijk.

Goed om te weten
VAMOS! gaat op 1 oktober 2017 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna is de musicalcomedy tot en met 18 maart 2018 te zien in de grote Nederlandse theaters.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter