Algemeen

Nieuw Bed and Breakfast TV programma bij RTL

Bedandbreakfast.nl; Nieuw Bed and Breakfast TV programma bij RTL

Voor een nieuw Bed and Breakfast tv programma zijn interieurstylisten Frank en Rogier op zoek naar B&B’s die een makeover kunnen gebruiken. Meld je aan en wie weet komt het bekende duo uit “Paleis voor een Prikkie” binnenkort bij jou over de vloer!

Frank en Rogier checken in

Interieurstylisten Frank en Rogier verwierven naam en faam met hun programma Paleis voor een Prikkie dat op SBS6 wordt uitgezonden. Eind 2019 maakten zij de overstap naar RTL, waar zij nieuwe programma’s gaan maken voor RTL 4, RTL 5 en Videoland. In RTL Boulevard liet het duo weten als eerst aan de slag te gaan met een nieuw Bed and Breakfast tv programma, dat de titel Frank en Rogier checken in draagt. “We willen voor de kijkers wat moois maken.”, aldus Frank Jansen.

Paleis voor een Prikkie 2.0

Waar in het originele format veelal mensen worden geholpen met een nieuwe look van hun woonkamer, gaan de heren in het Bed and Breakfast tv programma aan de slag met het interieur van B&B’s. Rogier Smit vertelt: “Het is Paleis voor een Prikkie 2.0.” Hij vervolgt: “We zoeken mensen die het slecht hebben en die we voor een klein bedrag kunnen helpen. Als B&B’s slechte reviews krijgen, is dat funest voor hun inkomen. We gaan de mensen die het niet zo goed hebben helpen.”

Meld je B&B aan

Het nieuwe Bed and Breakfast tv programma Frank en Rogier checken in is in het najaar op televisie te zien, maar er wordt nog volop gezocht naar geschikte deelnemers. Run je een B&B in het binnen- of buitenland en kan het interieur wel een restyling gebruiken? En mis je de financiële middelen om de boel op te knappen? Meld je B&B dan snel aan! Wellicht komen Frank en Rogier je helpen met het opknappen en restylen van de kamers, zodat je weer een nieuwe start kunt maken.

Bed and Breakfast aanmelden

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Josjah Thalen is eindredacteur bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter