Algemeen Televisie

Nieuw seizoen Bed en Breakfast op Omroep MAX: dit zijn de deelnemers uit aflevering 1

Omroep MAX

Het 4e seizoen van ‘Bed & Breakfast’ op Omroep MAX start aanstaande vrijdag, mis het niet! Foto: MAX.

Eindelijk is het weer zover: het nieuwe seizoen van ‘Bed en Breakfast’ op Omroep MAX gaat aanstaande vrijdag van start. In deze tv-serie testen wekelijks drie B&B-eigenaren elkaars onderneming, de serie begint om 21.25 uur op NPO 1. Bedandbreakfast.nl zocht alvast uit welke deelnemers in aflevering 1 strijden om de titel van “Beste B&B”.

Bed & Breakfast Lia en Horst Heydenreich

De knusse overkapping in de tuin van Bed & Breakfast Lia en Horst Heydenreich.

Bed & Breakfast  Lia en Horst Heydenreich
De kick-off van het nieuwe seizoen ‘Bed en Breakfast’ op Omroep MAX vindt plaats in Wijk aan Zee bij Bed & Breakfast Lia en Horst Heydenreich. Zoals de naam van de B&B al doet vermoeden, wordt deze met veel liefde gerund door Lia en Horst Heydenreich. Deze actieve zeventigers bieden verschillende kamers en appartementen aan die geschikt zijn voor uiteenlopende doelgroepen. Zowel families en vriendengroepen als zakenreizigers en surfers zijn hier aan het juiste adres! In de omgeving is van alles te ontdekken, daarom organiseren zij voor hun medekandidaten uit ‘Bed en Breakfast’ een historische wandeling.

Bed en Breakfast Sint Anna
De tweede overnachting vindt plaats in het Zeeuwse Yerseke, hier runnen Maartje en Meinte hun B&B Sint Anna. Zoals het echte Zeeuwen betaamd, nemen zij hun gasten mee het water op, op een heuse mosselkotter. Of de B&B-eigenaren last hebben van koudwatervrees valt nog te bezien.. Gelukkig slapen zij na afloop in een bijzondere accommodatie; een klein kerkje dat Maartje en Meinte helemaal zelf hebben verbouwd.

Deelnemer Omroep MAX

Ervaar de Brabantse gastvrijheid bij B&B Den Heijkant.

B&B Den Heijkant
Als laatst wordt een bezoek gebracht aan de accommodatie van Tonnie en Kees Bierkens: B&B Den Heijkant in Moergestel. Deze 4-tulpen B&B is omringd door landerijen, bossen en vennen, ideaal voor natuurliefhebbers. Bovendien zijn de Efteling en Safaripark Beekse Bergen binnen mum van tijd te bereiken vanuit deze B&B, én geniet je als gast optimaal van de Brabantse gastvrijheid. Dat laatste zullen de medekandidaten van Tonnie en Kees op een bijzondere manier ervaren; het complete gezelschap maakt een rit op de trekker en huifkar langs familie en streekproducten.

Kijk vrijdag 9 januari om 21.25 uur naar ‘Bed en Breakfast’ op Omroep Max, NPO 1.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

2 Reacties

  • Elke genieten wij van het programma.
    Echter missen we vaak de adresgegevens van de b&b’s die meedoen met dit programma.
    Kunnen we die ergens terug vinden?
    Bv het b&b in Severen welke vanavond werd uitgezonden, zouden we erg graag willen bezoeken. Kunt u mij zeggen hoe we aan gegevens komen? Alvast bedankt!

Laat een reactie achter