Classificatie

Nieuwe vlag siert bed & breakfasts in Nederland

Bed & Breakfast Classificatie Vlag

De nieuwe vlag van de Bed & Breakfast Classificatie verschijnt al in het straatbeeld.

De nieuwe vlag van de Bed & Breakfast Classificatie is woensdag verzonden naar meer dan vierhonderd geclassificeerde B&B’s in Nederland. De reacties van de ontvangers zijn enthousiast! De vlag is dan ook absoluut een plaatje: gemaakt van stevig PVC en met het nieuwe, frisse logo van Bed & Breakfast Nederland erop. 

Oproep: foto van je vlag
Viertulpen-B&B Wijnstaete Op den Pas in Lemelerveld in Overijssel heeft de oude vlag al vervangen door de nieuwe, zoals je ziet op de foto. Heb jij ook een mooie foto van de nieuwe vlag, wapperend in de tuin of aan de gevel van je B&B? Stuur ons je foto, dan publiceren we over een tijdje een mooi foto-overzicht op deze blog! Je kunt je foto mailen naar: info@bedandbreakfast.nl onder vermelding van: ‘Foto vlag’.

Meer informatie & aanmelden Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter